Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek milyenek ezek a mellek? (kép)
Szerintem nem aránytalan. Szépek. :) Nagyon sok lánynak kisebbek a mellei, hogyha alul formásabb -ha megfigyeled. A képen lévő is ilyen.
Tudom, hogy ezzel nem segítek, de szeretek őszinte lenni. A linkelt nagyobbak nekem is jobban bejönnek, de ez ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Szerintem nagyon sok választ kaptál már, hogy a Tiéddel sincs semmi probléma, sokaknak tetszik. Formára kétségkívül szépek. Vannak akik rosszabbul állnak...
"Ha olyan az alkatod mint a kérdésednél, akkor az áhított cicik túlságosan nagyok lennének neked!"
Ezt én sem értem. Szerintem most sem aránytalan és akkor sem lenne az. Viszont a műt sokan nem szeretjük, úgyhogy én ha lehet nem szavaznék a plasztikára, még ha meg is lehetne csinálni olyanra.
Igen, mert nagyobb és formás. Az enyém szinte lapos.
A testalkatom is olyan, mint az elsőnek, nem vagyok vékony és törékeny, hogy jól álljon a kis mell. Széles a hátam és a derekam, erős vagyok felsőtestben és ezért hülyén áll a kicsi mell.
"Pont a második lenne aránytalanul nagy az első testalkathoz."
Leírnád, miért gondolod így?
Először is az első képen lévő cici szép, de nem nagy. A csajnak viszont jó a teste és az a punci meseszép. Ez utóbbi sokat dob a kép esztétikai értékén.
Másodszor az "olyan mint neki" képek totál fals prezentációk, ugyanis nincs két egyforma mell, és a nők önképe általában sokkal rosszabb mint a valóság tehát a választott kép is gyengébb eredményt mutat mint ami a valóság, márpedig a műtéti indikációhoz a te cicid kellene!!!
A második csaj melle más forma de valóban nagyobb. Az első csajból műtéttel sosem lesz a másik csaj mert tök más a forma. Biztos szebb lesz műtve ha ésszel csinálják. Mindemellett a második csaj melle is nagyon szép de szintén sokat dob az összképen a szép napbarnította bőr és a láthatóan finom tapintású nőies vékony zsírszövet ami a hasán látványos. Ezek megint nem teszik lehetővé a mell objektív megítélését.
"A testalkatom is olyan, mint az elsőnek, nem vagyok vékony és törékeny, hogy jól álljon a kis mell. Széles a hátam és a derekam, erős vagyok felsőtestben és ezért hülyén áll a kicsi mell."
Nagyon kíváncsi vagyok a testalkatodra. Mutatsz képet akár privátban is? Nem erre hokizok csak nagyon érdekel. Mind férfi szemmel, mind a probléma forrása tekintetében. A melled is jó lenne látni elvégre itt már a műtét is szóba került és az azért elég komoly célkitűzés...
35F
Így ahogy van tetszik nekem a csaj!!
33/F
Kérdező,örülj neki,hogy pozitív válaszokat kaptál😊,mert,ha farokméret kerül kérdezésre,csípőből megy a lehuroggás a nőktől.
😀
Nyugi😉,az enyém is majd pont úgyanolyan,mint a kérdésben. Picivel nagyobb,soha nem kapott negatív véleményt,sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!