Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A lány akinek udvaroltam kért tőlem egy képet a péniszemről. Először nem akartam, de elküldtem neki egy képet. Erre egy sor nevető emojit küldött vissza és azóta alig beszélünk. Szerintetek mi lehet az oka, hogy így viselkedik?
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 20:44
2/8 anonim válasza:
Jó te akartad.... akkor kimondom helyetted. Nevetségesen kicsi van valószínűleg. L
3/8 anonim válasza:
Ezért nem kell péniszről fotót küldözgetni.
4/8 anonim válasza:
Mert írtó buta a csaj !
Nőként adtam ezt a választ :)
Örülj neki,hogy tali előtt kiderült milyen a csaj !
5/8 anonim válasza:
Primitiv teremtes. Es amugy nem nok szoktak kerni kepet. En elegge belekeveredtem a Snapchat szexbe, jobb hijan, de tenyleg ki van alakulva. Ahogy normalis fickok is tudjak, hogy kell temara raterni, de elotte engedelyt kernek, sose jonne ki jol, hogy a no kerne vagy lone magarol erotikus kepet elsore.
Egy szemet kis szuka eleve szorakozott, es semmi koze se volt ahhoz, hogy milyen a farkad. No vagyok.
6/8 anonim válasza:
Merev állapotról küldtél, vagy simán?
7/8 A kérdező kommentje:
Mereven :/
2020. márc. 16. 22:44
8/8 anonim válasza:
Hihető. A lányokra valóban nagyon jellemző hogy képeket kérnek a farkadról.
A kérdés szövegezése sem manipulatív egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!