Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hogyan célozzak a szex témára?
Van egy lány akivel beszélek igazábol csak sablon témákról munka, hobbi, stb
De a szexre nem tudom hogyan térjek rá kulturáltan?
Irjam meg hogy nincs e kedve leszívni?
Ezzel elűzném
Alapból szexuális mentalitás kell, csipkelődés, flörtölés.
Nem kapásból beleugrani a témába... azzal nem jössz ki jól.
Lehet úgy is beszélni róla, hogy ki se mondjátok, hogy arról van szó. Pl kétértelmű kifejezésekkel stb.
Az a lényeg, hogy alapvetően egy olyan férfi képét kell mutatnod ismerkedés során, aki felvállalja a szexualitását, nem idegen neki. De közben udvariasan is, mert a "szívjál már le" is felvállalás - mondanád - de hiába, ha közben udvariatlan.
Ha semmi fűszer nem lesz a dinamikátokban, csak munka, hobbi, semleges témák amiket anyáddal is kibeszélhetsz, akkor baráti kapcsolatot építesz ki.
Igen szerintem írd meg neki, hogy nem akar e leszívni! 😂😂😂🤣😂😂😂🤣😂
Vagy egyből parancsolj rá, hogy vegyen torokra téged! 😂😂😂😂
Sehogy nem kell rátérned - felnőtt emberek között jön az magától előbb-utóbb amúgy is ha megvan a szimpátia. Amíg csak barátkoztok, csevegtek addig felesleges belemenni. Szimpátiát, bizalmat ébressz és jön magától.
Majd ha személyesen találkoztatok és megvolt az első csók, akkor tudni fogja amikor a fenekét/mellét megfogod csók közben - sőt ha van vonzalom akkor akarni is fogja :)
A 3-as válaszoló szerintem nő.
"jön az magától"... pont hogy nem.
Ilyen alapon maradhatna otthon is és várhatja az igaz szerelmet.
A vonzalomért tenni kell, úgy kell megnyilvánulnia a férfinak, hogy vonzó legyen. Ha nem vállalja fel a szexualitását, hanem "majd lesz valamI", akkor nem lesz semmi, egy igen kellemes semleges barátság lesz csak, - hiszen így építette ki.
"felnőtt emberek között jön az magától előbb-utóbb amúgy is"
Ezt felejtsd el. Tévedésben van, aki azt hiszi, hogy fiatal felnőtt korú embereknél, akik már nem a gimiben zselézik a hajukat, már máshogy működik ez is. Semennyire nem alakult ki az érett őszinte kommunikáció és ezt fölösleges is várni egy mai 20-30x-es nőtöl, tapasztaltam, nem megy. Insta/tinder generáció van, a beszélgetés a fesztiválos pasizással egyenlő. Aki ezekkel őszintén tud szexualitásról beszélni játszmák és észosztás nélkül, az előtt mélyen fejet hajtok.
Ha ilyen béna vagy , írd megneki magyarul hogy szívjál le.
Érteni fogja biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!