Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van erre valami magyarázat?
Úgy tudom azért akarnak szexelni az emberek is meg az állatok is mert azok a hormonok amik felszabadulnak szex közben jó érzést okoznak és ez bele van kódolva az élőlényekbe, hogy szexelj mert az jó lesz. Tehát arra megvan a magyarázat, hogy miért szeretik az emberek ha a pénisz a vaginába kerül. Mert így lesz fajfenntartás.
De a fenéknyalásra mi a magyarázat? Heterók, melegek, leszbikusok közt is nagyon népszerű a fenéknyalás, és ez nagyon izgat egyeseket de erre van valami magyarázat?
Az állatokat nem a jó érzés csábitja dologra ,hanem a fajfenntartási ösztön.
A természet első sorban a fajfenntartást tartja az első helyen a szexet,és nem az élvezések miatt.
Ezt csak azért alkotta mellé,hogy bőven legyenek utódok is .
Kik azok,ha nem társulna kellemes érzés hozzá,akkor is fárasztanák magukat ??
Én imádom nyalni a lányok popsiját
Minden barátnőmnek csináltam viszont nekem soha senki és nem is kértem meg nem is akarom :D
23/F
Imádom a csaj testét és minden kis porcikáját simogatni is nemcsak dugni. Szép és finom érzés megfogni, a kisugárzásról nem is beszélve. Ez szerintem nem hormonális. A fenéknyalás hasonló mint a punci imádat. Ha ott biológiailag lenne mégegy lyuk akkor arra is gerjednék!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!