Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a talpverés?
Figyelt kérdés
Holnap mogyorófa vesszővel huszonöt ütést fogok kapni a dominámtól büntetésből. Nem tudom, hogy ez mennyire kegyetlen, csak azt, hogy kíméletlenül meg fogom kapni, az utolsóig. Csak pár hete szolgálom, ez az első ilyen jellegű büntetésem. Mire számítsak? Mennyire fáj? Ti éltetek már át ilyet?2020. márc. 15. 21:06
3/7 anonim 

válasza:

Én magam nem éltem át, de hallomásból tudom, hogy fáj.
Szóval... Készülj fel lélekben.
4/7 anonim 

válasza:

Csodálatos. Mondjuk én a makkommal szoktam pofozni a talpakat, lábujjakat. Utána bosszúból jól meg is kefélem a talpakat. 🙂
5/7 anonim 

válasza:

Majd számolj be róla, hogy milyen volt.
6/7 anonim 

válasza:

Rettenetesen fáj, megszenved tőle az ember, de a lelket megtisztítja, eufórikus állapotba hoz.
7/7 anonim válasza:
Jobban fáj, mimt gondolnád. Persze eszköztől, technikától és erősségtől is függ. Én évek óta folyamatosan kapom. Egy-egy alkalommal akár 100-150 ütést is elszenvedek. Persze ez csak egy része, égetni is szokta a talpam, és tűket is szúr bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!