Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Első együtt alvás szexet jelent?
3 hónapja vagyunk együtt és én kérdeztem meg, hogy nála aludhatok-e. Nem szeretnék kellemetlen helyzetet okozni, azzal ha esetleg elutasítom őt.Privátba is írhattok.
19/L
Alapvetően semmi nem jelent szexet amiről nem mondjátok mindketten azt, hogy azt jelent. :D
3 hónap után amúgy bőven előfordulhat, hogy arra számít, hogy azt jelenti de most istenem ebből aligha lesz különösebb probléma.
Ha privátba írok neked akkor csak azért hogy velem aludj ne vele! :D
Amúgy nem jelentene szexet. Bár 3 hónap után ez sem egyértelmű. Elvileg lehet ez is az is. De erre való a beszélgetés. Ilyenkor szerintem simi meg ölelgetés szokott lenni meg álló farokkal való virrasztás. Néha pettinget engednek a gátlásos csajok. A pasi mindent akarna de a csajnak ez lehet "túl gyors"... Persze van csaj akinek egy hét után sem gyors és az is rendben van. Ezt te tudod mit engedsz. Beszéljétek meg!
Amúgy ha te kérdezted azt veheti felajánlkozásnak ezért tisztázzátok!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!