Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos szexet szeretem nő létemre, nagy probléma?
Ez dominancia szerintem. Nem baj csak vigyázni kell hogy ne okozzon a bánásmód tiszteletlenséget majd valódi alárendelést és elnyomást.
Mondjuk én kipróbálnám veled lehet élvezném, bár szerintem megpróbálnék vigyázni rád. Lehet hogy meg tudnám tenni hogy testtel a falnak taszítalak amikor alád vágok de utána szerintem kéne valami ami visszabillent mert az ennyire domináns viselkedés szerintem könnyen felboríthatja a viszonyokat mint abban a német filmben amiben brtönben kísérleteztek civilekkel. Asszem kísérlet volt a címe. Játéknak indul és véres valósággá vált mert a játszott szerepet nem billentették vissza egyensúlyi helyzetébe.
35F
Én az exemmel csináltam ilyeneket közös megbeszélés persze kell
De hiányzik nekem a segge...
Egyszer kértem az egyik barátom arra, hogy fogja meg a nyakam picit erősebben de nem tette meg. A kézlefogás is alig alig ment részéről.
Én nem találkoztam még olyan férfival aki tényleg domináns lenne. Mondjuk a fenti 2 dolog se okozzon problémát neki, vagy ha a falhoz szorítani néha egy egy pofon. Esetleg kikötözés. Vagy szerepjátékként olyat ha nem teszem meg amit mond akkor bünti kapok érte. Ehhez mondjuk nem árt azért alapvető bizalom és jó lenne párkapcsolat ehhez. Akárkivel nem tenném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!