Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel vagy mivel lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A barátom nem tud elélvezni általam! Szex közben kell neki több óra vagy egyáltalán nem,ha orálisan elégítem ki úgy pláne nem élvez el. Viszont ha magának csinálja kézzel akkor el tud menni. Velem van a baj? Vagy baj lehet az is,hogy mikor nem találkozunk sokáig akkor ő kielégíti magát kézzel?2020. febr. 23. 23:40
1/9 anonim válasza:
Vele van a baj. Rengeteget recskázhat a csávó.
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg több ingerrel csinalni mármint hevesebben vadabban picit perverzen es meglátod menni fog neki!
4/9 anonim válasza:
Kerd meg h fejezze be a maszturbalast.
Nagyon hozzaszokott a kezehez es ezert neki mar keves az az inger amit a veled valo szex alatt kap.
5/9 anonim válasza:
Sokáig nekem is ez volt a baj. De abbahagytam a recskázást aztán már nincs probléma.
6/9 anonim válasza:
ha több óra kell neki, akkor itt valami baj van, mert ha fel van rendesen húzva egy pasi, akkor elég neki 10 perc BŐVEN. Azok akik rajolnak a fél meg 1 órával, azok is képesek elmenni 10 perc alatt, csak visszatartják maguknak.
7/9 anonim válasza:
Ennek örülnöd kéne, mert gyakorlatilag bármeddig szexelhettek. Ha pedig meg akartok állni, befejezi magának, ezzel nem tudom mi a gond.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
2020. febr. 25. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!