Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem áll fel neki mostanában,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll fel neki mostanában, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már egy éve húzzuk a dolgot, sajnos a munkája miatt nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani, amit teljesen megértek. 2 havonta egyszer volt köztünk szexuális kapcsolat ami mindig jó volt. Most az elmúlt egy hónapban már többször sikerült együtt aludnunk, nagyon bújós lett azóta, folyamatosan ölelget egész éjszaka meg puszilgat. Ez mind tökéletes de amióta így közelebb kerültünk egymáshoz (lelkileg is) egy hónapja, azóta már másodjára fordul elő hogy nem áll fel neki. Szegény látom hogy megviseli de nekem is megfordult a fejemben hogy nem kíván. Viszont a barátnőm mondta hogy nekik a kapcsolatuk elején a barátjával volt ez, azt mondta a fiú hogy annyira szerelmes volt és akarta meg izgult hogy nem állt fel. Lehetséges ez tényleg? Létezik hogy nála is ez lenne a probléma hogy elkezdett jobban megkedvelni és izgul? Egyébként én 20éves vagyok ő 32. A munkája miatt régóta nem volt barátnője de sok lánnyal volt csak egy egy éjszakára.Beszélni nem fogok vele erről, csak kíváncsi vagyok. Köszönöm a válaszokat.
2020. febr. 9. 06:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy a két alkalommal amikor ez történt egymás után hajnalban 4óra fele felkeltett és sikerült lefeküdnünk. És az is kb 5 percig tart. Azért nem gondolom hogy nem kívánna.:/
2020. febr. 9. 07:11
 2/6 xKakashix ***** válasza:
lehetséges, hogy ez van igen.. velem is volt ilyen, egy amolyan megfelelési kényszer van bennünk ilyenkor, szeretnénk a legjobbat adni és erre rá tudunk izgulni jobban mint kellene és ez lesz az eredménye.. ezen úgy tudsz segíteni kicsit, hogy próbáld ellazítani őt amennyire csak lehet, engedje el magát és ne feszüljön rá a dolgokra csak élvezze... de ez pár alkalom után elmúlik csak kicsit össze kell szoknotok az ágyban és minden jó lesz
2020. febr. 9. 07:14
 3/6 xKakashix ***** válasza:
ne aggódj 100%, hogy kíván :)
2020. febr. 9. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szerelmes lett!

Vegyél egy üveg Tokaji Aszút, félhomály, gyertya, halk-lágy zene, hosszú szeretgetés, masszázs...

2020. febr. 9. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen hulye dumat annyira szerelmes lett.... inkabb az elso
2020. febr. 9. 08:18
 6/6 Bacardiboykvar ***** válasza:

Az én véleményem, hogy igen is beszélj vele róla! Mondd el neki, hogy nem számít neked, hogy ha nem sikerül, téged egyeltalán nem zavar ( akkor is ezt mond, ha nem így van ), mert tudod, hogy a pasiknál van ilyen megfelelési kényszer és ezt nem tudják befolyásolni és mondd el neki, hogy te teljesen mellette állsz mindenben. Mikor épp nem jön össze, akkor ne légy csalódott, főként ne önnmagad hibáztasd, de őt se. Csak bújj hozzá, puszilgasd, simogasd. Idővel, ha már a srácban megszűnnek a parák, minden rendben lesz. Légy nagyon türelmes vele és mindig bíztasd,dícsérd. Sajnos ez nem megy másként, ha egy pasiban kialakul ez a megfelelési kényszer.

Hajnali merevedése pedig arra utal, hogy nem szervi gondok vannak nála, hanem valóban a fejében kellene rendet tennie, ami igen csak nem egyszerű egy pasinak.

2020. febr. 9. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!