Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a Daddy őrület? Ez is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a Daddy őrület? Ez is annak számít, én is az lennék?

Figyelt kérdés

Szeretném kikérni a véleményeteket. Olvasom itt a kérdéseket és válaszokat és azt látom, nem ritka valamilyen kapcsolat egy idősebb férfi és fiatalabb nő között, ami nem a pénzen alapul.

Elgondolkoztam saját magamon is, mert én 52 éves vagyok és van egy (a lányommal majdnem egyidős) húszas évei végefelé járó nő, akivel szoros kapcsolatban vagyok. Nagyon sokat beszélgetünk, segítek neki, amiben csak tudok (nem anyagiakra kell gondolni), hallgat a véleményemre és a tanácsaimra. Volt már nem egy közös programunk is, kirándultunk stb.

Egyrészt mintha a lányomnak tekinteném, figyelek és vigyázni akarok rá, másrészt nem tagadom, hogy vonz is valami felé. Nagyon erős szeretetet is érzek de szexuális vágyat is. Szex nem volt köztünk (még), csak ölelés.

Ezek szerint akaratlanul is belesodródtunk egy ilyen kapcsolatba? Ez normálisnak számít?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2020. márc. 15. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Jo neked more.Hajts ra a csajra!
2020. márc. 15. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

A tett halála az okoskodás.

Lyukra kell menni papa, amíg nem múlik el a lehetőség.

2020. márc. 15. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle van e részéről vonzódás

Ha igen, lépjetek szintet.egyszer élünk elvileg, nem?

Ötvenesként hogy nézel ki kérdező?:D

2020. márc. 15. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben önmagában még semmi daddy-ség nincs. Az egy életforma, szerepjáték. Nekem is volt hasonló kapcsolatom (szintén 50-es vagyok), de egy percig sem éreztem magam daddy-nek.
2020. márc. 15. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

A gyakorikérdéseket hiba lenne alapul venned arra, hogy a való világban milyen "őrületek" vannak.

Könnyen lehet, hogy a szexuális vonzódás teljesen egyoldalú szóval én a helyedben óvatosan kezelném a dolgot ha barátilag is fontos neked a lány, mert az ilyesmi könnyen megfertőzhet egy barátságot.

2020. márc. 15. 13:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nagyon fontos nekem, ezért nem fogok ráhajtani. A közelségem, az érintéseim nem feszélyezik.

3-as: átlagosan nézek ki. Van egy kis hasam, de magas vagyok meg széles a vállam. Hajam sajnos már nincs, kopasz vagyok.

2020. márc. 15. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
37%

Fiatal csajként mondom, hogy húzd meg minél előbb :D

Nekem rengeteg ilyen tapasztalatom van, hogy a srác volt az idősebb és mindegyik ugyanígy érzett (féltett, nem akart megbántani stb). Majd mikor elkezdtem húzni az agyukat és vették a lapot istenien záródott a történet =)

Ezek szerint akaratlanul is belesodródtunk egy ilyen kapcsolatba? - Nem feltétlenül, nálam mindig valahogy jött. De az tény, hogy az egyik srácom kifejezetten ilyen "kapcsolatot" keresett.

Ez normálisnak számít? - Ha mindketten akarjátok és meg is beszélitek a szabályokat akkor igen, az.

2020. márc. 16. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!