Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nyaltatok már lányt úgy, hogy benn volt neki a tampon? Nem vette el a kedveteket, hogy megvan neki?
Vessetek rám követ, de nem szeretem a málnaszörpöt :) Szex havi idején már volt. A higiéniára különösen figyelni kell mert kicsit megbomlik olyankor a hüvelyflóra egyensúlya, könnyű beszedni valami gombás sz...rt.
Megjegyzésképpen: ritkán, de előfordulhat hogy több petesejt érik be időben kismértékben elcsúsztatva. Azaz havi idején is kell védekezni!
Igen. Volt, h tampon nélkül is.
30f
Persze, jópárszor volt már részem ilyenben. Gyakran előfordult, h még a tampont is kivettem közben. Engem egyáltalán nem zavar, ha a partnerem menstruál, sőt, igazából még egy jó nagy adag pluszt is hozzátesz számomra. Igazából én pont úgy vettem észre, h a partnereimet sokkal jobban zavarta a dolog eleinte, majd mikor látták rajtam, h mennyire bejön a dolog, szép lassan ők is feloldódtak.
Jó mondjuk azért ilyesmit nem csinálnék akárkivel, ehhez azért kell egyfajta mélyebb érzelmi kötődés. Nyilván kívülállóként sokan gusztustalannak tartják, de amikor már azon a szinten jár a dolog, h feltétel nélkül rajongok a páromért, és elfogadom mindenenestül, minden jó és rossz dolgával együtt, akkor ez sem arról szól, h gusztustalan, mert hogy lehetne már valami gusztustalan, ami a kedvesem egy "darabkája"?! Hozzá tartozik, az élete része, amivel kezdenünk kell valamit, nem pedig elhatárolódni tőle. Mondjuk nekem ebből a szempontból mákom van, h izgatónak tartom, ha menstruál a partnerem, de ha nem izgatna, akkor sem rinyálnék, összeszorítanám a fogaim, és tenném amit tennem kell, azért mert tiszteletben tartom a partnerem vágyait, és annak érdekében, h őt boldoggá tegyem képes vagyok háttérbe szorítani az ellenérzéseimet. Amúgy én anno az anállal voltam így, egyáltalán nem vonzott a dolog, sőt viszolyogtam is tőle, viszont a partnerem meg odáig volt érte, és láttam mennyire szeretné, így hát megtörtént. Mit ne mondjam, hatalmasat küzdöttem, h ne lankadjak le, de amikor a páromra néztem, és láttam mennyire élvezi, az új erővel töltött fel....
Na mindegy is, kicsit elkanyarodtam a tárgytól, a lényeg, h akinek egy kis vér meg tampon elveszi a kedvét, az nem veszi elég komolyan a partnerét szerintem...
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!