Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt lehetséges a szex ugy, hogy bennem van egy tampon is?
Lehetséges, mi csináltuk így régebben egy exemmel.
Észre se vettem a tampont.
De amúgy szerintem egyszerűbb egy törölközőt magad alá teríteni, és akkor max az lesz véres, de azt meg könnyen ki lehet mosni...
Ha esetleg beljebb tolódik a tamponzsinór meghúzásával akkor is tudom húzni, nem?
Zuhany alatt már csináltuk ilyenkor sokszor,most ágyban is szeretnénk már.
A lepedőcsere nem opció, nézne a párom családja, ha egy véres lepedővel kirongyolna a fürdőszobába, pláne, hogy nem is ő szokott mosni. Nem vagyunk tinik, én 26 vagyok, ő 29.
Soft tamponnal csinálhatjuk? Valaki használt már olyat és bevált neki? Azt könnyen ki tudom utána venni?
Te komolyan megkockáztatsz valami baromi kellemetlen és fájdalmas dolgot azért mert nem bírtok ki 1-2 napot dugás nélkül?
Amúgy meg nehogy már egy 30 éves férfinek ekkora probléma legyen egy véres lepedő.... Nem szokott mosni maga után? Soha?
Áhh, mindegy...
Ha mást nem is tud kitalalni, hát berakja egy hátizsákba, és elviszi a legközelebbi kukáig. Még az is jobb, mint ilyen hülyeségeket kockáztatni.
Ne sima tampont használj, mert az nem arra van kitalálva, felcsúszik és szétmegy a mechanikai igénybevételtől. A szexshopokban lehet erre a célra külön szivacsdarabot kapni (piros szív alakú) egy alapos tusi után azt helyezd fel.
Egyébként meg a pasid ne húzza a száját ha olyankor akarja és van egy kis málnaszörp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!