Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexuális élményhez hasznos tippek? Hogyan tudnám feldobni?
Késői szűz vagyok, és találtam egy lányt aki nyitott barátság extrákkal kapcsolatra, és eléggé kedvel illetve kíván is engem.
Egyelőre nem tudni pontosan mikor lesz az összejövetel, de semmiképpen sem akarok csalódást okozni(nem tudja,hogy szűz vagyok).
Valószínűleg elég hamar elfogok menni, emiatt szerintem az előjátékon lenne a hangsúly inkább.
Tudnátok adni ehhez hasznos tippeket, praktikákat hogyan tudok orgazmust okozni, lehetőleg még a behatolás előtt ? Illetve mivel tudnám ellensúlyozni a tapasztalatlanságomat ?
Úgy gondolom talán az ujjazás lenne a legfontosabb ehhez...
Én 23/f ő 19/l.
Első élményen mit akarsz még dobni? 😁 Értelmetlen
Nagy élmény lesz úgyis
A legjobb tipp, hogy amikor majd a lány a felcsatolhatóst előveszi, akkor lazulj el. Mert egyébként másnap nehezen tudsz majd járni.
Kellemes estét.
#1:Nekem emlékezetes az biztos, de azért jó lenne, ha ez kölcsönös is lenne valamennyire :)
#2:Köszönöm az építő jellegű hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!