Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szexuális fantáziátok amit szégyelltek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 11. 15:20
1/15 anonim válasza:
Van, de nem tudom, mennyire számít, ugyanis nem tartozik éppen a heteroszexualitás témakörébe (lány vagyok mellesleg)
2/15 anonim válasza:
Szeretek alárendelődni szexben... nagyon. L
3/15 anonim válasza:
Én el akarom adni a szüzességemet, de nem azért mert annyira kell a pénz, hanem nagyon izgat a dolog. Aztán szívesen lennék prosti, szexelnék pénzért, de ezt is csak azért mert izgat. Ezeket természetesen senkinek nem mondom el, mert szégyellem, és még én is csak most kezdtem "elfogadni" hogy ilyen vágyaim vannak.
4/15 anonim válasza:
#3-as,jöjjön meg az eszed...
Ne akard,hogy egy kb két hete nem fürdött tesvér betaláljon a kis punusba!!!
Sokkal értékesebb vagy.
Remélem.
5/15 anonim válasza:
Van. Ha egy szép lány kajája lennék és megenne engem.
6/15 cseppszi válasza:
van, de nem mondom meg mert szégyellem :P:
8/15 anonim válasza:
Igen lenne pl; fiatal lánnyal eljátszani hogy rossz kislany volt es büntit kapna!
40+f
9/15 anonim válasza:
Nekem hajfétisem van, és biszexuális vagyok.
10/15 anonim válasza:
Nincs, inkább kipróbálom és megélem őket :) idegenekre amúgy sem tartozik csak a partnereimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!