Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/férfiak nektek mi izgató egy nőn?
A lényeg,hogy mi az amitől merevedésetek lesz általában?
Csók,simi,vagy fantázia,ha az akkor mi?
Valszeg nem biztos,hogy full hetero vagyok, így ezért is vagyok erre kíváncsi,hogy kiben mi,és mit mozgat meg.
Fuuuuuuuuh ez egy hosszú felsorolás lenne.
Attól függ, ha az a "tipikus" aranyos lány akkor kb egy nézés / mosoly. :D [Sry adom a típust.]
De pl adom ha a simogatásnál "némileg" erélyesebben közelít a célterülethez. [Teszem azt én űlök, a lány áll és a térdével, vagy a székre / ágyra / egyébre térdelve a combjával lát hozzám. De alapvetően az egyéb csúszksá mókák is bejönnek.]
Ahogy már említették a nyak must have egy vékony / átlagos lány esetében akinek nyilván tetszik az arca, oh meg az arcél csókolgatása.
De mondjuk egy molettebb lánynál egyértelműen az ajkai, a melle és a combja az amit megnézek elsőnek. [Ilyen jellegű lánnyal némi tapizásnál tovább még nem jutottam, de nagyjából a látvány is elég ahhoz, hogy harckész legyek.]
Értem köszi szépen!
És mi a helyzet a puncival?
És mi a jó benne?
Kívülről számomra semmi vonzot nem mutat😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!