Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Miért jobb az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért jobb az anális szex mint a sima?

Figyelt kérdés
Nagyobb örömet okoz nektek?
2020. márc. 13. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal szűkebb, jól rászorít a farkamra, a csaj is hangosabb, mint amikor punciba csináljuk, sokkal izgatóbb.
2020. márc. 13. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem jobb, csak másabb.
2020. márc. 13. 17:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, a változatosság a lényeg. Ha mindig csak anál lenne, hosszú távon azért az sem lenne jó. De azért néha kell, hogy bemehessen oda is. Egyébként meg fizikailag más érzés belül teljesen, illetve maga a tudat izgató, hogy nem a hagyományos módon csináljuk.
2020. márc. 13. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Engem nagyon nem izgat, egyszer próbąltam ki. A punci az izgató, szerintem sokaknak a tv miatt a maniàjuk.

30f

2020. márc. 13. 19:45
 15/18 Á.Zoli ***** válasza:
Párszor kipróbáltam, de a sima is ad ezer variációt ;-)
2020. márc. 14. 00:16
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Nagyobb örömöt ad igen,az utcán látok egy nőt rögtön azt mondom ,de se ggbe basznám.
2020. márc. 14. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs! Nem tudom, nem csinálom! Nem izgat, egyszerűen nem ėrdekel. Filmen sem nézem.
2020. márc. 16. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban mert nagyon szorííít és az annyira nagyon jó és a látvány hogy ott a punci is és popsiba. Szóval nem megszokott és izgalmas az egész.
2020. márc. 18. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!