Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lány megy férfiprostihoz? Elítélnétek ezért?
Nem, mindenkinek joga van kipróbálni azt amit szeretne.
F
En mennek, ha ingyen nem tudnam megoldani. Amit sokan nem fognak fel, nem eleg, hogy te nezel ki jol, es sokan megdugnanak. Te akarsz baromi vonzot. Es nincs.
En ingyen kapok, miota nem magyar pasikbol kell valasztanom. Illetve magyar pasikbol a szemem beverzeseig Badoo, Tinder, es mindig olyan, aki tutira valami szlav vagy nemet vagy barmi mas gen.
Internet elotti eletemben a jo kulsommel egyutt mentem volna, ha ez lett volna az egyetlen modja, hogy gyonyoru testu es arcu pasival legyek, aki nem taho.
"Miért van az, hogy szinte mindenkinél a helyszín: csak nálad?"
Mert a hetero hímribikre olyan alacsony a kereslet, hogy nem tudnak belőle albérletet fentartani csak a munkára, ellenben a hölgy kolégákkal.
Ha én 20-as nőként fenn tudok tartani egy albérletet a keresetemből, ami biztosan jóval szerényebb összeg, mint amit ezek a pasik keresnek, akkor nehogy már 30-as pasiknak gondot okozzon mindez!
Nem ítellek el kicsit sem. Bár a legtöbb férfi prosti melegeknek ajánlja a szolgálatait.
De ha ezt amit szeretnél ki írod pár társkereső oldalara...szerintem sok helentkező lenne amiből válogathatsz.
Amúgy tetszik ha valaki ennyire tudja mit akar és tesz is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!