Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy lány megy férfiprostihoz? Elítélnétek ezért?

Figyelt kérdés

2020. márc. 13. 06:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Leírhatnád milyen élményekkel távoztál, megérte-e elmenni.

2020. márc. 13. 07:39
 12/30 anonim ***** válasza:
Kérdező! Milyen pasikra gerjedsz?
2020. márc. 13. 07:44
 13/30 anonim ***** válasza:
52%

Egyszerű.

Nem kell, hogy csábitson, nem kell félni, hogy belém szeret, az van a szexben amit akarok, és nem amit a pasi akar.

Nem fog utána randira hívni stbs stb..

Csakis szex. A legtöbb férfinak ez nem megy. Mindig többet akar, akármilyen megállapodás is van, hogy csak szex kapcsolat.

Nem voltam még, nem is tervezem. De megértem azt aki megy.

2020. márc. 13. 08:01
 14/30 A kérdező kommentje:

Kreol bőr, fekete/barna haj, barna szem, szakáll, ne legyen kerek fejformája, sixpack meglegyen és a lábai is izmosak legyenek ne csak a felsőteste, szóval kellően kisportolt legyen. De nem lehet teljesen körülírni, látnom kell.

2020. márc. 13. 08:09
 15/30 anonim ***** válasza:
Nőként nem ítélnélek el. Ha belegondolsz, a pasik pont így válogatnak a rosszlányokon vagy a beszámolókon, szebbnél szebb lányok között. Olyan nőkhöz is szeretnének eljutni, akiket a magánéletben meg sem tudnának esetleg közelíteni. Az más kérdés, hogy a ezen oldalak segítségével nekik könnyebb dolguk van.
2020. márc. 13. 08:40
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem nézel ki jól, de top pasik az eseteid.
2020. márc. 13. 08:43
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nem túl nagy a kínálat férfiakból a nőkhöz képest. Pedig nem vagyok egy 100 kg-os elhízott tehén én sem és mentális problémáim sincsenek.
2020. márc. 13. 08:45
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy kisportolt cigány faszira vágysz... hát nehéz dolgod lesz :D
2020. márc. 13. 09:14
 19/30 A kérdező kommentje:
Nem, cigánnyal soha nem lennék együtt. Szolibarna bőrű magyar pasira.
2020. márc. 13. 09:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

#10, elmehetsz egy ilyenhez, de nem lesz nagy élmény. Érzelem nélküli szex csak annyi, szex. Fizetsz, gyorsan előkészít, jól megrak aztán mehetsz utadra.

Nekem nem tetszene, ha ilyen kiderülne a páromról.

2020. márc. 13. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!