Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szoktatok privátozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok privátozni idegen pasival?

Figyelt kérdés
2020. márc. 13. 00:07
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Igen
2020. márc. 13. 21:04
 42/47 anonim ***** válasza:
Szokzam de csak lányokkal :)
2020. márc. 15. 01:58
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

"Édesmézest ne bántsátok, ő amúgy normális."

A vicc az egészben: pont ő szeretett volna velem "bensőségesebb, tartós szexuális kapcsolatot" :D

2020. márc. 16. 10:35
 44/47 anonim ***** válasza:
43! És akkor ő már nem normális ezért? Leírta őszintén, hogy mire vágyik, nem hiteget senkit! Szerintem pont hogy ez a normális.
2020. márc. 16. 11:55
 45/47 anonim ***** válasza:

Már megint Édesmézes a téma?

(Amúgy nem tudom ki az csak csomószor látom)

Előbb utóbb valamelyikőtöket fel fogja szedni😏😎

2020. márc. 16. 12:26
 46/47 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi baja itt vele sokaknak, szerintem kedves, normális, sokakkal ellentétben, és van benne valami vonzó is. Többször beszélgettem már vele.
2020. márc. 16. 12:30
 47/47 anonim ***** válasza:

"És akkor ő már nem normális ezért? Leírta őszintén, hogy mire vágyik, nem hiteget senkit!"

Jah, dehogy nem akartam én semmi rosszat mondani róla, csak viccesnek találtam, hogy kiderült, hogy az én kapufát talált "udvarlóm" szinte ismert embernek számít :D. Az amúgy kifejezetten szimpatikus volt, hogy nyílt kártyákkal játszott. Alapvetően udvarias is volt.

"Nem tudom mi baja itt vele sokaknak, szerintem kedves, normális"

A magam nevében tudok válaszolni: nincs bajom vele, mert nem ismerem. Ezzel együtt 1-2 sztereotípiámat megpöcögtette: egyrészt egy teljesen semleges hozzászólás alapján, férfiként kaptam instant szexuális ajánlatot, ami azt a gyanút keltette bennem, hogy az úriember merítőhálóval próbál horgászni. Elképzeltem, ahogy naponta elküldi 5-6 - feltételezett - nőnek ezt a sablon üzenetet, bízva, hogy bizonyos százalék fennakad.

A másik előítéletem a megfogalmazásra irányul. A "hosszú távú bensőséges szexuális kapcsolat" frázis nekem kicsit olyan, mint amikor nyálas cukorba akarják csomagolni a felszínes macsóságot. Hirtelen bevillant egy zselézett hajú falusi diszkós csávó, aki megtanulta, hogy becézgetni, bókolni és magas hangon suttogni bizonyos lányoknál célravezető, ha az ember dugni akar. Illetve ugyanúgy bevillant egy perverz negyvenes-ötvenes fickó, aki a primitív macsókból kiégett nőkre utazik azzal, hogy eljátsza a kifinomult, udvarias úriembert, aki szépen fogalmaz, őszinte és kedves, de közben persze, ő is a puncira utazik, csak más a célközönsége.

És ezzel még egyszer: nem állítom, hogy Édesmézes ilyen ember lenne - bár a nicknece abszolút építi mindkét sztereotípiámat -, csak azt, hogy bennem nem keltett szimpatikus első benyomást. Ettől még bántani nem akarom, gondolkodtam rajta, hogy válaszolok neki, de gondoltam, ő nem sörözőpartnert keres az ország másik felében :).

2020. márc. 17. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!