Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok privátozni idegen pasival?
Édesmézes után Sparrow is bekukkantott.
Szépen összehordta a szemetet a szél. :D
Előfordult már, hogy priviztem
Lehet, hogy normális Édesmézes, de valami fantáziája azért lehetne, hogy ne mindig ugyanazt a sablonszöveget küldje.
Fickó vagyok, de említek a másik oldalról.
Baromi hosszú privát levelezéseim voltak néhány évvel ezelőtt. Minden eset úgy indult, hogy egy hozzászólásom felkeltette az érdeklődésüket, ezért privátban kérdeztek, amiből levél levelet követett. Nem ismerkedtünk, általában nekik volt szükségük segítségre.
Azért olyanra is volt példa, hogy privátban kaptam félmeztelen képet lánytól. A vicc, hogy ez sem szexuális ismerkedés céljából történt, hanem véleményeznem kellett a melleit, szépek e. Szépek voltak, kár, hogy már nincs meg :).
Ezzel szemben egy hete megkaptam az első szexuális ajánlatomat egy csávótól "bensőségesebb, tartós szexuális kapcsolat céljából". Gondolkoztam, elrontsam e a kedvét, hogy pasi vagyok, de nem ért meg ennyit. Mindenesetre akkor éreztem meg, milyen lehet itt csajként létezni. Bevallom, most érzek némi szekunder szégyent.
A pusztán unalomból írogatásnak is van egy álságos oldala, mert azt a hamis reményt kelti az -adott esetben normális módon ismerkedő csávóval- ,hogy ebből bármi kialakulhat. Aztán egy fenét...
Nem egy beszélgető társam tűnt el nyomtalanul, pedig se sablon szöveg, se perverz ajánlat, se meztelen kép nem volt a levelezéseim között. Viszont küldtek már csajok egófényezés-gyanús képeket, akik a pozitív visszajelzés után azonnal leléptek. Persze olyan is volt, hogy a távolság miatt nehézkes lett volna megoldani egy esetleges találkozót (nem dugást, TALÁLKOZÓT!), vagy "érdeklődés hiányában" abbamaradt a további kapcsolattartás. Vagy pl kiderül, hogy a csajnak barátja van, na ilyenkor le szoktam állni.
Szóval rövidke Gyk-s tapasztalatom alapján már az is jó, ha valaki egyáltalán visszaír és ezt normálisan teszi
"Gyk-s tapasztalatom alapján már az is jó, ha valaki egyáltalán visszaír"
Lehet, mégis válaszolnom kellett volna szegény srácnak :)
...háááát nem tudom...ha Édesmézes az aki "vitatkozik" ott a 2. oldalon, márpedig a beszélgetés alapján ő az...nekem valahogy más elképzelésem van a normálisról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!