Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a top pasik milyen nőkre vágynak?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy manapság a kifejezetten átlagos pasik is topmodell nőkről álmodnak, akkor a sexy kigyúrt pasiknak milyen ideáljuk van? Aminek már lehetetlen megfelelni? Ismerték ilyen pasikat, mi a véleményetek ?2020. márc. 12. 17:48
1/7 anonim válasza:
átlagos pasi vagyok es csunya nokrol almodom!
2/7 anonim válasza:
Olyanokra amit kívánnak, a nőknél is látni olyat hogy az átlagos csajszi Brad Pittet várja, aki soha az életbe nem fog elérkezni.
3/7 anonim válasza:
Én a nőknél vettem észre ugyanezt!
Hogy átlagos, vagy az alatti, csajok kigyurt magas, csak☝️ 20cm-es kolbász feletti palikra vágynak!
Persze nem minden nő, de azért rengetegen vannak így, hogy nekem van 1 puncim, és az bőven elég, hogy válogassak...
Szóval szerintem ez inkább a nőkre jellemző!
33/F
4/7 anonim válasza:
Szerintem az a férfi, aki tipikusan jól néz ki, nem is abban különbözik a többi férfitól, hogy tényleg a csillagos égben vannak az igényei, és maximum a nők 0,000001%a képes kivaltani belőle vonzódást, hanem az ilyenek inkább halmozzák a nőket, mint trófeákat. Minden nőt össze akarnak szedni, aki a mai standardek szerint jól néz ki; minden napra,minden alkalomra más kell neki.
5/7 anonim válasza:
Sajnos en akaratom ellenere top nonek szamitok, ezert nem tudom. Smink nelkul is jarok sokat, genetikara ertem. Tisztessegtelen elonyhoz juthatnek, de olyan speci az izlesem, hogy eselyeim ugyanolyan alacsonyak. Top pasikkal chatelek, bar szornyu ez a kategoria. Ok arra panaszkodnak, hogy a mai lanyokkal nem lehet normalisan beszelgetni. Es a szokasos bokok utan azert szoktak odalenni, hogy eszem is van. Es hogy nem vagyok mu. Mintha a termeszetesseg es az esz, kedves, normalis viselkedes hianyozna nekik.
6/7 anonim válasza:
Én átlagos pasiként eddig elég sok modell alkatú csajjal volt kapcsolatom. Nem vagyok amúgy válogatós, de az ilyen alkat az ideálom.
7/7 anonim válasza:
5#
Csak hogy tisztázzuk.A nőknél is van ez a vadászó kategória,nem is kevés!!Személy szerint,volt idő mikor legtöbbször csak szexajánlatokat kaptam.Vagy legalábbis rögtön levágtam,hogy arra kellek.
Ez pedig igencsak lelombozó tud lenni egy idő után.
Mivel szerintem ugyanúgy egy dísznek,vagy trofeának,mittudomén minek néztek.
Egy idő után azért az elég kevés,és az ember elkeseredik.
Szerencsére már nem kell keresgélnem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!