Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy egy idő után a melegek is vágynak a nőkre?
Nem tudom mert nem vagyok meleg se fiú, de szerintem ha kiderül hogy meleg soha nem vágyik utána már nőre...
19/L
A hagyományos, idióta felosztás szerint nem, egy idő után sem, mert nem találják vonzónak a női testet.
Ha a gyakorlatot nézzük, akkor meg természetes, mert egy szorongásoktól mentes ember idővel nyithat a bármelyik nem irányába is.
Viszont ilyen törvényszerűség nincs, hogy feltétlenül akarnának egy nőt az életükbe. Esetleg a hagyományos családmodellt és életpályát hiányolhatják, de azt is csak a társadalmi nyomás hatására.
# 3: Ne keverd a röpke fantáziálgatást a valós vággyal!
igen
én csókolóztam egy homival, életem legjobb csókja volt,olyan vákumos is volt, meg nem is, hihetetlen volt.
és tetszett neki is nagyon.
kár, hogy nem mentem bele a továbbiakba.
én csak fiúval voltam még és életemben meg se fordult a fejemben, hogy nő kelljen, semmi nem vonz benne
22 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!