Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nevettetek már ki fiút, mert azzal szembesültetek az ágyban, hogy kicsi a farka? Ilyenkor egyből faképnél hagyjátok?
Nem!
Soha nem nevetnék ki ezért senkit sem
Voltam együtt olyan sráccal, akinek extra kicsi volt. Nagyon jól megoldotta, hihetetlenül jól nyalt, figyelmes volt. Utána még kétszer voltunk együtt, majd vége lett részemről, de teljesen más ok miatt (egyedül neveltem a gyerekem, nem értette meg, h szerveznem kell a talalkozasokat).
Utana még hetekig irogatott, h biztos rossz volt vele a szex, azért lett vége. Majd leesett, h ő arra gondolhat, h kicsi volt a farka. Ki akarta belőlem eroszakolni, hogy tuti csak emiatt lehetett. Nagyon csunyakat irogatott, majd egyszer csak le állt vele. Szánalmas volt.
Engem is nevettek már ki.Elővette a centit a lány,közben röhögött,hogy milyen kicsi.
14 cm
Ez az értelmi és érzelmi intelligencia teljes hiánya. Nem tudom, az ilyen emberek mit gondolnak magukról, a világról, és hogy mire viszik ezzel az életben, milyen emberi kapcsolataik lesznek. Lényegében arról van szó, hogy valakit megalázol azért, amiért semmit sem tett, amit nem választhatott, nem rajta múlt. Kapta adottságként, mint a szeme színét.
Ráadásul 14 centiről beszélünk.
Hány éves volt a pcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!