Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok ha csak akkor tudok elelvezni a pasimmal ha a szeretőmre gondolok?
Figyelt kérdés
Mielőtt nem volt szeretőm simán el tudtam
Miota ő van a képben folyamatosan akkor van orgazmusom a pasimmal hogyha ra gondolok hogy o hogy csinalta miket mondott stb stb
Ez normális? Meddig lesz így? Ti voltatok hasonló helyzetben?
2020. márc. 11. 13:00
1/17 anonim válasza:
Ő... Jaj. Azért ezt neki ne mondd szerintem.
2/17 anonim válasza:
Ebben a sztoriban az a gáz hogy szeretőd van...
3/17 anonim válasza:
Nem normális, dehogy!! Azért azt jó lenne tudnia, hogy nem jó ahogyan szexel :)
4/17 anonim válasza:
Milyen gyakran vagy együtt a szeretőddel?
5/17 anonim válasza:
Gyanítom, hogy szeretőd felé erősebb érzelmeid vannak, mint pasid felé. Ezért van ez így.
6/17 anonim válasza:
Nem gáz és nagyon is megertelek hasonló cípőben vagyok !
f
7/17 anonim válasza:
Vannak olyan kerdesek,amiket felesleges feltenni.Nem kell mást csinálni,mint firdítottan elképzelni.
Pld a szeretöd veled szexel ,és közben a boltoscsajra gondol.
Ha nem tudod így áterezni,akkor elképzelhetö,hogy majd akkor fogod,ha valóban áteled.Reménykedj,hogy megtörténik.
Es ,akkor máris tudni fogod,hogy gáz volt e.
8/17 anonim válasza:
Nem gáz vagy, hanem egy retkes ribi.
9/17 anonim válasza:
Fontos a kommunikáció!
Kérd ki a pasid véleményét, hogy mit gondol erről.
10/17 anonim válasza:
Mondd a pasidnak hogy csináljon úgy mint a szeretőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!