Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés
A problémám a szűzességem óta fennáll. Több partnerem is volt, de egyikkel sem jutottam el az orgazmusig, de még a közelébe sem. Pedig volt aki elég sokáig bírta. Önkielégítésnél nincs probléma, el tudok élvezni, viszont ha néznének közben, nem menne. Önértékelési problémák, önbizalom hiány lehet a háttérben?
2020. febr. 27. 08:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
a sexben fontos A kommunikáció szólni a pasinak hogy csinálja meg hogy mikor jó neked
2020. febr. 27. 08:35
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom.
2020. febr. 27. 08:35
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 itt a probléma, hogy élvezem, meg jó, de egyszerűen nem jutok el a csúcsra. Ami egy idő után kellemetlen. Főleg mikor látom, hogy zavarja a páromat is, hogy nem megy
2020. febr. 27. 08:38
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Próbáld meg,egy másik pasival vagy lánnyal hogy milyen.
2020. febr. 27. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

igen.

egyértelmű.

ha magadnak megy simán de ahogy elképzeled, hogy néznek, akkor ez csak a stressz. Semmi több. A testeddel nincs semmi baj, képes vagy rá (ami nagy pacsi, legalább eljutottál oda, hogy gyakorold maszturbálással, sokan nem veszik a terhet).

Itt az a baj, hogy félsz a közönségtől, nem tudsz ellazulni.

Ha igazán akarod, akkor gyakorolsz. Ha kell, magadban, szépen lassan, próbálkozol, fantáziálsz, ha kell hónapokig is. Egyszer így tuti elérsz ahhoz, hogy legalább fantáziában el tudod engedni magad, sőt, lehet vágyni fogsz arra, hogy más előtt csináld.

Persze lehetsz olyan, mint sok másik akinek hasonló baja van és 2 alkalom után feladhatod. Nincs ezzel gond, csak akkor vállald a következményeket és soha többé ne rinyálj erről.

Az aki két alkalom után feladja a sportot és utána rinyál, hogy "ő úgy akarna sportos lenni, de egyszerűen nem megy, lehetetlen", azok a legszánalmasabb emberek.

2020. febr. 27. 08:58
 6/14 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Nyalással se megy? Hüvelyileg nem mindenkinek sikerül
2020. febr. 27. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Nő vagy egyáltalán?
2020. febr. 27. 09:43
 8/14 A kérdező kommentje:

#6 nem szeretem a nyalást, egy régebben történt ,,vicces" beszólás miatt kellemetlennek érzem, így nem is nagyon szoktam hagyni. Amikor hagytam is, hát nem volt túl egetrengető.

#7 igen, nő vagyok egyátalán

2020. febr. 27. 09:54
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy nő, egy unatkozó langyos.
2020. febr. 27. 09:58
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Sanszos
2020. febr. 27. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!