Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek nem áll fel a f*rka az akkor a nő hibája igaz? 22L
Volt egy pasi akivel isteni volt a szex, de egy idő után mikor megakart d*gni, és berakta akkor elkezdett neki lankadni...
Orálnál minden rendben volt.
Ez miattam volt?
Nem az a túl stresszelős típus.
Középkorú volt a pasi(40+)
Mennyi, mennyi okosnál okosabb hozzászólás...
Valóban előfordulhat erekciós probléma(habár ha a szádban áll akkor valami más lehet a ludas szerintem)
Mennyire erős a hüvelyizmod kedves kérdező? Mennyire voltál felizgulva akkor amikor lelankadt benned?
Személy szerint a tapasztalatom az, hogyha egy nő nagyon felvan izgulva akkor sokáig lehet szeretkezni, mert sajnos szinte semmi szorító erő nem hat a péniszre, ezáltal se a férfinek, se a nőnek nem valami felemelő érzés.
Megkellene erősítened a hüvelyizmod, akár a jól ismert Kegel gyakorlattal.
Azért 40+ is simán lehet izgalom, hogy jól teljesítsen. Ha kicsit is érdekelte, hogy neked jó legyen, akkor akár azon is aggódhatott, hogy ki tud-e elégíteni, elég jó lesz-e neked amit nyújtani tud. Orálnál könnyű mindennek jól működnie, mert ott csak hátradől és élvezi, de szex közben azért neki is kicsit többet kell tennie érte.
Az is lehet, hogy nem kívánt igazán, vagy eszébe jutott a felesége és a veled kábé egykorú gyerekei, és emiatt bűntudata lett, ami kihatással van szintén az erekcióra. Vagy egészségügyi probléma, azért egy 40+ férfinál a vérkeringés már nem az igazi, ha nem sportol rendszeresen.
Millió oka lehet, mi találgathatunk, de nyilván nem ismerjük a hátterét, az állapotát, semmit. Az viszont biztos, hogy ha egy szex alkalmával a férfinak nem áll fel, az 10ből 9 esetben a nőtől teljesen független okból történik.
Ha a sok pronót kizárjuk, akkor inkább valami lelki dologra tudok gondolni. nekem is volt ilyen problémám egy volt barátnőmmel. Sokat veszekedtünk, mert folyton hazudozott, és képtelen voltam megbízni benne, meg fogamzásgátlásnál is jött olyan szöveggel, hogy ő nem szed semmit, de bizzak benne, mert figyeli a hőmérsékletét és az eddig mindig bevált. Nekem azért voltak kételyeim. Eleinte nálunk se volt gond, de mikor kezdődtek ezek a viták és nem tudtam benne bízni, onnantól nekem is voltak pont ilyen gondjaim.
Az is lehet még, fél, hogy teherbe esel, ő meg már nem szeretne gondolom ennyi idősen apa lenni.
43F
Tabit szedek, és gumival is védekeztünk, és nem a párom volt, de volt h kicsit vitatkoztunk, de utána jókat is bevettünk.
Elg szűk vagyok, szval nem hinném h az volt a gond, de biztos h vmi velem volt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!