Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lehet finoman megmondani egy férfinek, hogy ügyetlen a szexben?

Figyelt kérdés
Én 24 vagyok, Ő pedig 30. Próbálkozik, de mindig olyan bénácskán. Azt élvezni én nem tudom, mert nem érti vagy nem is akarja érteni, amiket próbálok neki mondani. Értem, hogy vannak kezdők, de Ő inkább még olyan gyerekesen csinál mindent.
2020. febr. 23. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Az ilyennek bezzeg van nője :"D
2020. febr. 23. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Hát pedig a kommunikáció az alapja, ha nem ért a szóból miközbe mondod neki ennél többet nem tudsz tenni, max te irányítsd
2020. febr. 23. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
"Édesem, voltál te már nővel?" :)
2020. febr. 23. 21:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy még szűz. Kérdezz rá.
2020. febr. 23. 21:26
 5/11 A kérdező kommentje:
4 : 30 éves... hogyan kérdezhetném ezt meg?!
2020. febr. 23. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy megkérdezed mikor volt utoljára nővel.
2020. febr. 23. 21:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"élvezni én nem tudom, mert nem érti vagy nem is akarja érteni, amiket próbálok neki mondani."

Nekem egyszer volt ilyen pasim, neki sem lehetett megmondani, gondolom gáznak érezte azt a szitut, hogy ügyetlennek tartom.

Aztán orálnál elkezdtem fogazni:D Rájött, hogy miről beszélek, leültünk utána és megbeszéltük.

2020. febr. 23. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
Hogy lehet gyerekesen csinálni?Egyálltalán hogy lehet rosszúl csinálni?Lehet lassan gyorsan és ezeket felváltva finoman és keményen és ezt szintén váltogatva.Mi a baj?
2020. febr. 23. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:
8%
Úgy, hogy eljossz hozzám, leqrlak csodásan és hazamesz, mondod neki, a Gergő tud bhaszni.
2020. febr. 23. 22:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőkbe is van ilyen de méghogy mennyi.

Az igazság az hogy nem vagytok egy pár, mert van olyan aki ilyen bénán szereti a szexet. Volt barátnőm a példája és hiába próbáltam úgy irányítani a dolgokat mégis olyan volt mintha aludnánk szex közben. Semmi izgalom.

Szóval én nem bírtam tovább és más miatt sem és talált magának egy pont olyan béna pasit mint ő és micsoda boldog lett. De én is.)

2020. febr. 24. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!