Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt intim kapcsolatom ezt szégyellnem kellene?
Zavarban vagyok pl a nőgyógyásznál is, amikor a barátnőim sztorizgatnak a szexuális élményükről stb. Ez ciki ,hogy 23évesen szűz vagyok?
Lehetőségem volt párkapcsolatra is de őszintén nem igazán találtam meg az "igazit". Az zavar ,hogy a korombeliek már egy tucat pasin túl van ("jobb esetbe csak 12"). Velem van a baj? És ez ciki ,hogy szűz vagyok még?
Nem ciki, a te életed senkinek sincs köze hozzá. Viszont fogadd meg amit fent írtak, ne a tökéletesség bűvkörében élj, mert amíg csak vársz-vársz-vársz addig szalad melletted az élet és amikor belekóstolsz akkor rájössz, hogy mennyi mindenről maradtál le.
Nem kell ettől még minden héten másik pasit elfogyasztanod, de az sem jó ha csak a szőke herceg felel meg.
Dehogy kellene szégyelned. Azt meg főleg ne bánd h nem voltál 23 évesen már 12 pasival együtt. Sztem nem ettől nő, egy nő.
L
Végre látom a másik végletet, amikor a csajok nem abból űznek sportot ki, mikor, kitől vesztette el. Nem gondoltam hogy még léteznek ilyen lányok. Jó látni. Örülök.
Visszatérve a kérdésegre egyáltalán nem ciki dolog. Egyszerűen egy erkölcsös lány vagy akinek fontos lesz a testi kapcsolat mellett az érzelmi kapocs is. De ne kötelezd el magad egy férfi mellett, mert ha nem passzoltok szexuálisan ágyban nem leszel boldog. Remélem elsőre megtalálod életed párját akinek oda is adod magad. Sok szerencsét
32/F.
Igazából nem, mert beteg vagy. Nem tehetsz róla.
Menj pszhiologushoz, talán tud segiteni még.
Van kb 2-3 éved utána totál bukó a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!