Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő vagy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő vagy férfi akinek bevált?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatos oldalak használata sikerrel járt? Van ilyen? És ha igen melyiken sikerült? 18/F
2020. márc. 10. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
70%

Badoo, Tinder.

De fontos, hogy jo emberismero vagyok es megerzeseim is vannak.

Chatig eljutottam kamu profillal es bunko, durva, pofatlan idiotakkal.

De nagyon rovid ido utan randiztam mindig es mindenki bejott. Kulsore abszolut olyanok voltak, es egy onzo nagyon szepfiurol tudtam, hogy az lesz. A tobbiek meg szuperek is voltak es gyengedek.

2020. márc. 10. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen van - különben senki sem használná :) Rutin, tapasztalat kell hozzá és megérzés. Ha lány vagy akkor ahhoz hogy kiszűrd a kamusokat és az idiótákat, ha meg pasi akkor ahhoz hogyan kommunikálj. Attól, hogy netes társkereső még nem repül a sültgalamb a szádba és farokkép-küldözgetéssel, körlevelekkel nem érsz el semmit.
2020. márc. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!