Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők a sz*pást "kötelességből"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a sz*pást "kötelességből" csinálják vagy élvezik?

Figyelt kérdés
Szóval azért csinálják mert párkapcsolatban ez olyan elvárt dolog és illik megtenni vagy felizgatja őket?

2020. márc. 9. 21:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Főleg mert a párom élvezi, de szeretek is vele játszadozni. :)
2020. márc. 9. 22:17
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyengém...
2020. márc. 9. 22:20
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon sok múlik a körülményeken. Első kapcsolatomban kötelességből csináltam, féltem nemet mondani.

A mostani páromnak hosszú ideig nem tettem meg, aztán megjött a kedvem és azóta megszerettem. A kellemetlenebb részeket kihagyhatom, így könnyebb is.

2020. márc. 9. 22:30
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Én élvezem. Persze az is jó hogy a másiknak ezzel örömöt okozok meg élvezi, de elsősorban azért csinálom mert brutál izgató számomra és nagyon benedvesedem tőle
2020. márc. 9. 22:40
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Én nem szeretek szopni, viszont szeretem a párom, és örömmel tölt el, ha örömöt szerzek neki.
2020. márc. 9. 22:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem harom hozzaallas van. Ugyanaz a no is erezhet tobbfelekepp.

Izgalom, jo erzes.

Undor.

Kozony.

Allando partnernel meg az is ott van, hogy nagyon jo erzes a masiknak jot okozni.

De az autoban leszopo nokre meggyozodesem, hogy ha nincs undor, akkor totalis frigiditas van. Ugyanis ha jolesik, akkor borzasztoan felizgat, maga az a teny, hogy a ferfi fel van izgulva, es a farka is. De szaz szazalek, hogy feloltozve, viszonzatlanul zero kielegulest okoz. Hogy lehet ezek utan elsetalni, mint egy hivatasos?

Ha ezt tennem, nem birnek magammal, kinzas lenne ezzel lezartnak tekinteni.

2020. márc. 10. 00:01
 17/27 anonim ***** válasza:
86%
Eléggé beteg dolognak tartom azt a "párkapcsolatot", ahol az intimitás bármely részét bármelyik fél "kötelességből" csinálja. Egy valódi szerelmi kapcsolatban a szexualitás nem kötelességből, hanem élvezetből történik. A pofám szakadna le, ha elvárnám, hogy a barátnőm olyat tegyen, amit nem élvez. Milyen szerelem az, ahol a pasi azt élvezi, hogy a szerelme (?) szenved?
2020. márc. 10. 05:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Élvezetből csinálom.
2020. márc. 10. 06:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

En nagyon elvezem, imadom csinalni

Nagyon fel tudok izgulni a szopasomra :)

2020. márc. 10. 06:41
 20/27 anonim ***** válasza:
30%

99% kötelességből csinálja, ha egyáltalán csinálja.

A legtöbbször viszont úgy hogy abba ne legyen köszönet, hogy legközelebb kétszer meggondold hogy megkérd rá...

2020. márc. 10. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!