Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a sz*pást "kötelességből" csinálják vagy élvezik?
Nagyon sok múlik a körülményeken. Első kapcsolatomban kötelességből csináltam, féltem nemet mondani.
A mostani páromnak hosszú ideig nem tettem meg, aztán megjött a kedvem és azóta megszerettem. A kellemetlenebb részeket kihagyhatom, így könnyebb is.
Szerintem harom hozzaallas van. Ugyanaz a no is erezhet tobbfelekepp.
Izgalom, jo erzes.
Undor.
Kozony.
Allando partnernel meg az is ott van, hogy nagyon jo erzes a masiknak jot okozni.
De az autoban leszopo nokre meggyozodesem, hogy ha nincs undor, akkor totalis frigiditas van. Ugyanis ha jolesik, akkor borzasztoan felizgat, maga az a teny, hogy a ferfi fel van izgulva, es a farka is. De szaz szazalek, hogy feloltozve, viszonzatlanul zero kielegulest okoz. Hogy lehet ezek utan elsetalni, mint egy hivatasos?
Ha ezt tennem, nem birnek magammal, kinzas lenne ezzel lezartnak tekinteni.
En nagyon elvezem, imadom csinalni
Nagyon fel tudok izgulni a szopasomra :)
99% kötelességből csinálja, ha egyáltalán csinálja.
A legtöbbször viszont úgy hogy abba ne legyen köszönet, hogy legközelebb kétszer meggondold hogy megkérd rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!