Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretem csak úgy fogdosni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem csak úgy fogdosni a nőmet, ám ő ezt nem mindig díjazza. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Jövök-megyek és időnként megfogdosom, csiklandozom, puszilgatom, simogatom, nyomogatom, masszírozom, csipkedem, játszok a hajával. Azt mondja, hogy időnként neki ez már sok. De én nem bírom ki, hogy ne csináljam... 😊😊😊

2020. márc. 7. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Plussallat?
2020. márc. 7. 23:02
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Meg kell kerdezni mit hisztizik?
2020. márc. 7. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Akk ne fogdozd.
2020. márc. 7. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem minden nő szereti az ilyen cicaskodast, ha azt mondja, hogy ez neki kicsit sok akkor muszáj lesz visszatartanod magad időnként. Ez az elején talán nehéz, de utána majd leszoksz róla.

21/F

2020. márc. 7. 23:43
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Bár ilyen lenne az én pasim is
2020. márc. 7. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Hát mondjuk ne az utca közepén, vagy a boltban sorbanállás közben harapj a nyakába / csöcsörészd meg :D

Amúgy meg fel ne hagyj ezzel a szokásoddal! Igenis nagyon fontos az érintés s egy igazi pár között (akik szeretik egymást) ez nem csak az ágyra korlátozódik, hanem mindig keresik az alkalmat.

2020. márc. 8. 00:50
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Hát ez nálunk is probléma. Eddig az összes nőm imádta, hogy állandóan masszírozom, vakarászom, puszilgatom őket, belemarkolok a formás combjukba, magamhoz húzom a derekukat az utcán, vagy bárhol, a mostanit meg idegesítik ezek. Szerintem ezért lesz vége, három év után elegem lett, hogy nem lehetek önmagam. A fizikai kontaktus nekem nélkülözhetetlen egy párkapcsolatban.
2020. márc. 8. 01:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Bár nekem is ilyen pasim lenne.
2020. máj. 1. 21:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én pasim is ilyen néha.

Nálunk én vagyok aki jobban igényli ezt.

2020. máj. 1. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, de a baràtom exèt zavarta. Emberfüggő.
2020. máj. 1. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!