Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a barátnőmet, hogy megdughassam mással?
Szerintem a legtöbb nő örülne ha egyszerre ketten dugnák meg, de őt nem bírom rávenni
Nyilván nem haveroknak szólnék, hanem pl távolabb pár várossal ahol nincs ismerős, vagy buliban kissé ittasan
De valahogy nem hajlik a dologra
Lányok ti örülnétek ilyennek?
Nem!
Ha pedig ezt erőltetné a párom szakítanék.
Szó sem lehet róla minek néz engem a párom valami riherongynak? Engem ne akarjon másnak odadobni.
Szakítanék!!!
xD
Lehet örülne neki,csak két másik pasival,nem veled:D
A legtöbb nő nem örülne neki - max. fantázia szintjén, de a legtöbb nő éppen hogy nagyon nem örülne, ha a párja 3-ast javasolna, ahogy a barátnőd sem.
Ettől még van aki igen, de a barátnőd nem ilyen. Ha valaki nem akar valamit a szexben akkor nem tudod "rávenni", erőltetni meg felesleges mert annak sosincs jó vége. A szex nem arról szól, hogy követelünk, hanem azt csináljuk ami mindkét félnek jó.
Sehogy!
Ha nem akarja, akk nem kell erőltetni.
"Lányok ti örülnétek ilyennek?"
Annyira örülnék, hogy kivágnám a pichába azt a pasit, aki előáll ezzel az ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!