Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy sűrűbben szopjon le?
Figyelt kérdés
Mostanában együtt alszunk sűrűbben, és szeretném ha minden reggel meló előtt leszopna, de nem is akarnám hogy kiakadjon ezen mivel mind a ketten 5kor kelünk mindig, néha csinálta hétvégén reggel amikor mondtam neki.2020. jan. 14. 20:40
2/9 anonim válasza:
Válts barátnőt! Viccelek, beszélj vele :) 27/N
4/9 anonim válasza:
Ha eloveszed mutogatod biztos rájön mit akarsz... Minden reggel vedd elő 🤣😂
5/9 anonim válasza:
Minden hajnalban nekem se lenne hozza kedvem😄 esetleg munka után inkább
6/9 anonim válasza:
Nyald ki minden reggel aztán biztos viszonozza. Ha meg nem akkor igy jártál. 🤣🤣
7/9 anonim válasza:
Szerintem is! Minden reggel nyaljál neki, akkor jogosan mondhatod, hogy viszonozza!
8/9 anonim válasza:
vagy te nyalod ki reggelente és talán viszonozza,vagy halmozd el drága ajándékokkal(legjobb ha odaadod neki a bankkártyád hogy rendelkezzen vele)
9/9 anonim válasza:
És Te mit teszel érte? Csak oda tartod a kukit vagy ki is nyalod ? Mindennap?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!