Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valahogy eltudom érni, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy eltudom érni, hogy a barátom hamarabb élvezzen el?

Figyelt kérdés

Én 18 a barátom 22 éves. Én sajnos hamar elélvezek de a barátom tovább bírja mint én.

Emiatt nagyon rossz számomra a szex. Másodjára elélvezek és nem bírom már tovább akkor abba is hagyjuk a szexet úgy, hogy a barátom nem élvezett el. Mit tudnék tenni?

2020. márc. 9. 06:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Izgasd hosszabb ideig, később tegye be neked.
2020. márc. 9. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Erre (is) való az orálszex. Az elején legyél sokkal aktívabb szájjal, izgasd fel jobban, tovább. Csináld több pózban és változó technikával.

Ha a végén - ahogy írtad - te már kész vagy, akkor fejezd be neki szájjal, élvezzen a szádba hidd el nem fog panaszkodni.

2020. márc. 9. 07:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Nálam is hasonló problémák voltak.

A volt férjem is ilyen volt. Nagyon későn ment el, én sem bírtam. Próbáltam oralal izgatni az elején. Nem ment, egyszerűen nem tudtam csinálni neki. Mindig éreztem hogy hanynom kell.

Elég bonyolult story, de végül elvaltunk.

A mostani páromat imádom kényeztetni. Annyira élvezem. Sokszor már megker hogy álljak le mert ha folytatom nem fog fogja sokat bírni.

2020. márc. 9. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!