Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is hamarabb elélveztek, ha közben szoptok?
Figyelt kérdés
Ha a barátom nyalja a puncimat, mindig kell 8-10 perc mire elélvezek, de ha közben én is szopizom, verem neki, 2 perc alatt elélvezek, nagyon felizgat, ahogy élvezi, “belenyög” a puncimba :)2020. márc. 9. 00:30
1/10 anonim válasza:
Igen, bár én nem ilyen gyorsan. Alapjáraton nagyon felizgulok ha orált adok, utána nagyon könnyen megyek el én is 😅
2/10 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, van hogy a másik csak fogadja, kapja, és a hangja meg a simogatása olyan, hogy orgazmus lesz. Pedig van hogy tényleg hozzám se ér odalenn és úgyis.
3/10 anonim válasza:
Azét van egy így, mert amikor csak neked csinálja a partnered akkor van benned egy kis gátlás amin agyalsz, vagy túl sokat koncentrálsz, hogy jó legyen. Amikor kölcsönösen csináljátok, akkor viszont az általad végzett tevékenység éppen annyira köti le a figyelmed, hogy totál el ereszted magad.
4/10 A kérdező kommentje:
Főleg, ha közben még beszél is, mondja, hogy milyen jó, vagy valami ehhez hasonlót :)
2020. márc. 9. 00:37
5/10 anonim válasza:
Ezért nagy találmány a 69! 👌
Imádom mikor együtt vagyok így 1 csajjal.
Volt mikor egyik ilyen alkalommal, a csaj, alig tudott koncentrálni a szopásra, annyira élvezte a dolgot.
De nem zavart, mert éreztem, hogy nagyon nagyon élvezi.
Persze miután remegett a számon, befejezte ő is a dolgát... 👌🤭🤭
33/F
6/10 A kérdező kommentje:
Ha csak elolvasom is beleborzongok :D :)
2020. márc. 9. 00:48
7/10 anonim válasza:
Jaja, atélni sem volt egyszerű dolog! 🤭🤭
8/10 anonim válasza:
A másik kérdéshez oda tetted,hogy 19L.
Itt miért nincs?
9/10 A kérdező kommentje:
Mert a másik kérdést nem én írtam ki, de valóban kb egyidőben került ki :)
2020. márc. 9. 07:47
10/10 anonim válasza:
én ha csak térdelek közben és magamhoz nyúlok már akkor kész vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!