Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hamarabb elélveztek a szűk puncitól mint a tágtól?
Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 08:06
1/11 anonim válasza:
Igen én szűk puncitól hamarabb el élvezek :)))
3/11 anonim válasza:
Ez nem annyira egyértelmű. Ha túl szűk, hogy alig lehet mozogni benne, és nagyon összeszorítja a farkat, akkor azért az késlelteti a magömlést
4/11 anonim válasza:
Általában igen. De volt egy olyan csaj, akinek elég tág puncija volt, viszont olyan nedves volt, hogy úgymond ellensúlyozta ezt és elég hamar beledurrantam mindig.
5/11 anonim válasza:
Annyira nem tud szűl lenni, hogy túlságosan szorítani fogja a farkat, kivéve ha a tulajdonosa edzi és úgy tud vele szorítani, mint a kezével.
Persze az már késleltetheti a dolgot, ha a tulajdonos nem engedi betenni, mert nyifog, hogy fáj.
6/11 anonim válasza:
Habár sokkal élvezetesebb a szűk punci, mégsem megyek el gyorsabban tőle. Jobban stimulal, es tovabb fenn tudja tartani az erekciot. En szeretem kihasznalni ezt az erzest, altalaban nem sietem el a befejezést.
8/11 anonim válasza:
Szerintem igen bár olyan szűk punciba nem volt részem sajna !
9/11 anonim válasza:
Én nem. De a szűk punci jobb érzés.
10/11 anonim válasza:
Habár sokkal élvezetesebb a szűk punci, mégsem megyek el gyorsabban tőle. Jobban stimulal, es tovabb fenn tudja tartani az erekciot. En szeretem kihasznalni ezt az erzest, altalaban nem sietem el a befejezést.
Én is igy vagyok vele...tágban nem annyira jó, felületesen izgat ezért hamarabb megyek el benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!