Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP ME, Tapasztalatlanságommal mit tudnék kezdeni? (Többi lent)
Szóval összejöttem egy sráccal, de csóknál nem volt még több vagyis csak összebújás simogatás, de intim helyen nem tapogattuk még egymást. De majd nyilván lesz ilyen és eszembe jutott, hogy akkor mit fogok majd kezdeni, mivel eléggé zavarba jövös típus vagyok. És biztosan nem mernék oda nyulni neki (mármint a nemi szervéhez). Viszont mégse mondhatom, hogy "figyu segítsél már valahogy mert beszari vagyok ".
Gondoltam arra hogy oda vezethetné a kezem, de erre hogyan lehet utalni vagy kimutatni hogy ezt szeretném?És akkor mit kéne csinálnom? Csak simogassam nacin keresztül?vagy úgy nem is olyan jo a fiuknak? És ha nem szeretném szájjal csinálni még így elsőre az nem baj ugye? Valami tanácsot adjatok légyszives😔.
Illetve volna még egy kis probléma, lehet hogy majd ő is tapizni akar engem odalent vagy ilyesmi és nem tudom, hogy ilyenkor kéne borotválkizni (csupasz vagy fazon(?)) vagy sem odalent.. Mert én igyis-ugyis szeretem magam. Viszont ujjazást nem szeretnék mert félek,hogy átszakad a szűzhártyám az át tud így szakadni? Mert ha nem akkor lehet kipróbálnám szerintem élvezném .Ezekkel kapcsolatban esetleg ha tudnátok tanácsot adni azt meg köszönném. ☺
És végül az utolsó dolog,hogy a srác elég tapasztalt én meg nemcsak, hogy szűz vagyok, de semmi ilyesféle taoasztalattal nem rendeljezem.elmondjam neki, hogy ilyen élményben még nem volt részem vagy hogy szűz vagyok... az utobbit lehet levágta már, de nem tudom kéne-e tudnia, hogy csóknal tovább senkivel se mentem még. Tudom 18évesen ez manapsag nem divat, de nem erdekeknek más ugyei és eddig amugy se éreztem magam felkészültnek ilyesmihez. Most viszont ugy érzem hogy nagyon is akarom és érdekel a dolog, viszont félek hogy elrontok valamit és béna leszek. Szóval tényleg bármilyen tanács jól jön elsősorban az itt felsorolt kérdések közül, de lehetnek egyéb további tippek is, amikre nem kerdeztem rá.
18L 19F
Hát hagytál olvasnivalót, de elolvastam! 😉
Első körben, nyugodtan közöld vele, hogy minden féle szinten szűz vagy még!
A legtöbb férfi örül ennek, hogy ő az első!
Ajánlom, hogy legyél lent csupasz, a fiatal srácok inkább ezt szeretik.
A szűzhártyádat mivel félted, valószínűleg még behatolást nem akarsz.
Bár fura, hogy 18 évesen még nem nyúltál magadhoz,úgy... 🙄
Ettől függetlenül lehet a szűzhártyád már rég átszakadt mástól.
Egy csaj nem attól szűz, hogy ott a hártya vagy sem, hanem az első együttlét-behatolás teszi nem szűzé a lányokat.
Ha még felénk vagy, akkor hagyd, hogy ő irányítsa a dolgokat.
☝️ (De azért te se legyél unalmas)
Kezdjetek csak finoman, egy kis simogatás, kézimeló, orál.
Egyszer el kell valahol kezdeni.
Egyébként a lényeg, hogy ne legyél görcsös, mert akkor nem lesz a legjobb!
Egyszerűen engedd át magad az erotikának, és a többi szinte ösztönszerűen fog jönni.
Nedves leszel, és lehet te magad akarod majd, hogy folytassa...
33/F
1. Ugy hord a nemi szorzeted ahogy neked jol esik.
Ha azzal kezded h maris masoknak akarsz megfelelni az nem eppen celravezeto.
2. Oral egyszeruen mond h nem majd akkor ha te is akarod, ha normalis a stac megerti es nem eroltet semmit sem
3. Mond el h szuz vagy es nem volt meg se ilyen se olyan . Legyen kedves hozzad igazodni ebben. Gondolom nem kell mondani h a te erdekes h ezt kihangsulyozd.
4.a szuzhartya az egy dolog. Nem ettol vagy szuz. Siman van akinek kiszakad mar gyerekent pl ha sportolo vagy tancos.
5. Kommunikacio. Folyamatosan leven egyikotok sem gondolatolvaso h tudja mit akar vagy nem a masik. A pasik meg alt dugni akarnak minnel elobb. Szoval beszeld meg vele. Mond el ird le a gondolataid ezzel kapcsoltban. Es kerd h o is beszeljen veled errol.
Ez az alapja mindennek. Pl az elso elmenyed is fugg tole h mennyire tudtok beszelni errol is egymassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!