Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nincs szaga?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A mostani párommal eljutottunk az ágyig,és hát meg vagyok lepődve. A spermája úgy 80-90% ban teljesen átlátszó,a maradékba pedig összeállt fehér darabkák vannak. Ami nekem feltűnt,hogy semmi szaga nincs,de tényleg,semmi.
Ne nézzetek hülyének hogy így megvizsgáltam neki,nem tudom miért de reflex volt.. :D és szeretném megkérdezni,hogy ez így normális-e? Mert az előző 2 páromnak,erős szagú volt,és szinte az egész fehér folyósabb. Megkérdezni nem szeretném még tőle,így tőlletek várok válaszokat. Leginkább fiúktól :) köszönöm szépen! 30/N
2020. márc. 8. 01:49
1/12 anonim válasza:
Szinte csak vizet facsartál ki a heréiből.
2/12 anonim válasza:
Lehet sokat verte, ez teljesen normális.
3/12 anonim válasza:
Szia ! Nos mikor még húszon éves voltam és volt olyan nap , mikor három alkalommal is lefeküdtem a barátnőmmel , akkor a harmadik esetnél már nekem is inkább átlátszó volt és nagyon kevés volt benne a fehér , de a menyisége is csökkent ! Az , hogy a párodnak konkrétan ettől ilyen -e , azt nem tudom , de nekem mindig átlátszó lett ! Ha ti is többször szeretkeztek , akkor elképzelhető , hogy ugyan ez a helyzet a párodnál is !
4/12 anonim válasza:
Lehet az, és lehet már nem nemzőképes.
5/12 anonim válasza:
Hány éves? Idősebbeknel válik vízszerűvé ált. A normális "szaga" az enyhe fertőtlenítő hatása miatt van elvileg, lehet hogy már nem olyan a sperma minősége mint normál esetben.
6/12 anonim válasza:
Gyenge sperma,életmódváltás,sport,rendes változatos étkezés talán segíthet.Nem ártana diagnosztizálni.
7/12 Lacc80 válasza:
Nem tűnik egészségesnek. De ha még nem akartok gyereket, nem lesz vele gond. Az összetétel biztos nem jó.
8/12 anonim válasza:
Az enyémnek sincs szaga, ez a normális. Mivel nem cigizek, nem iszok, ráadásul vega vagyok. Az íze enyhén sósabb, vagy semleges inkább. 30-40%-ban átlátszó, 60-70% sűrűbb fehér. Sok a spermám. Imádták exeim. 🙂
10/12 anonim válasza:
Az en szexkapcsimnak is halvanyabb feher es mikor a szamba elvezett nem volt tipikus sperma ize es szaga..(mintha suru viz lett volna) az mitol van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!