Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen gyakran kerül sor a popsitok kényeztetésére a lány részéről? Mit szerettek: ujjazás, nyalás, felcsatolhatós, plug, vibri, prosztatamasszázs közül a legjobban?
Figyelt kérdés
Aki idegenkedik az ilyesmiről, az kérem ne válaszoljon. Én szeretek ilyen módon is örömet okozni a pasinak.2020. márc. 7. 08:13
12/20 anonim válasza:
A kerdezo egy kamus pasi aki mindenkire rair mostansag!!!!!
14/20 anonim válasza:
#12 Az mindegy.. a válaszolók között úgy is alig van nő. Szóval turkálhatják egymás seggét.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamus egyáltalán és férfi sem, van 2 ember is, akivel facebookon is beszélgetünk, sőt volt már akivel találkoztam is innen.
2020. márc. 7. 10:58
16/20 anonim válasza:
Még nem volt olyan csaj aki így kényeztetett volna, de én már csináltam lánynak. Szívesen megismernélek! Beszélgethetünk?
17/20 anonim válasza:
Én a nyalást szeretem, piszkosul fel tud izgatni ha ott a nyelvével kényeztet a csaj.
18/20 anonim válasza:
Miért érdekel amúgy? Nekem ez pl nem tabu. Szívesen mesélek.
19/20 anonim válasza:
Sajnos elég ritkán, pedig imádom. :)
Plugot szoktam hordani, meg prosztata masszírozót használni. :)
A felsoroltak közül egyedül a felcsatolhatós maradt eddig ki, de azt is kipróbálnám! :)
20/20 anonim válasza:
Nemrég szakítottam a barátnőmmel akit ez izgatott, és mostanra csak a hiányát érzem, hogy egy nő jól seggbekúrjon. Amikor találkoztunk erre is sort kerítettünk persze nem minden esetben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!