Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben van más is aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben van más is aki nem szereti levenni a zoknit?

Figyelt kérdés
Csúnyának tartom a lábfejem, nem nőiesek, szóval nekem mindig fönn marad. Ez fura/ostoba dolog szerintetek?

2020. márc. 6. 12:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19-es, neked mi a baj vele? Ezt csak te gondolod így vagy mondták is mások?
2020. máj. 22. 19:03
 22/26 anonim ***** válasza:
Amúgy jó ha van rajtad zokni mert akkor jobb lesz az együttlét, nem fog kihűlni
2020. máj. 23. 11:22
 23/26 anonim ***** válasza:
zokifétisesként szeretem a zoknis lábakat, plusz ha magamon is fenthagyom jobban lógnak a golyóim, amit szintén szeretek
2020. máj. 23. 11:59
 24/26 anonim ***** válasza:
58%

Engem nem zavar, egy szép tiszta zokniban is tud szexi lenni egy női láb :)

Barátnőm is magán szokta hagyni néha, de zokni helyett felvesz egy olyan kis mamusz féleséget, miből kilátszik a lábfeje, az viszont nagyon szexi tud lenni. :)

2020. júl. 20. 18:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Amikor elveszítettem a szüzességemet a partnerem nem vette le a zokniját pedig szép a lába.

32/F.

2020. júl. 20. 23:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Fázós vagyok, ezért általában fent hagyom. De sokszor ilyen térdzokni volt, ami szerintem szexibb, mint egy átlagos zokni. Amiatt is szeretem a térdzoknit, mert időnként sebes lesz a lábszáram, ez valami fémallergia vagy nem tudom mi, 10 éve tart, a hátamon is előjön sokszor ilyen viszkető sebes kiütés formájában. A lábamat legalább el tudom takarni.
2020. júl. 21. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!