Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szólnátok rá ha a barátnőtök egyik nap azzal hozakodna elő, hogy a te legjobb haverodat szeretné ha bevennétek 3as szexbe?
Bele mennél vagy teljesen kiakadnál?
Fordított esetben ha te lennél a haver akkor bele mennél?
1. Már leqrta a srác, csak legalizálni szeretné a viszonyukat ilyen formában.
2. Még nem qrta le, de vágyik rá a nőm, viszont a lelkiismerete nem engedi, hogy a hátam mögött.
Leulnek vele és elbeszelgetnek, hogy mi a fax a kevés neki bennem, tőlem. Ha nem őszinte, repül.
Ferfi társaim...En is mint ti azaz a többség én is szakitanék vele.De viszont BELEMENNÉK.Én jol seggbe basznám azt a qrvat szendvicsben,nem tágitanám se semmi,nyomni bele úgy ahogy van.Hadd fajjon neki,addig basznám amíg annyit sírt és annyi fajdalmat kapott,hogy nem tud lábra állni.Mert egy qrva ezt érdemli.
Aktus után meg otthonról simán kipakolnám aztán menjen amerre akar.Neki is izgi lesz elmesélni a szülőknek,barátoknak,hogy azért szakitottak velük több faszra vágyott és megis kapta :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!