Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan találom meg a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találom meg a párom prosztatáját?

Figyelt kérdés

Hetero, nyitott szemléletű pár vagyunk.

Szerettem volna örömet okozni neki egy kis prosztata masszázzsal (ujjal és kisebbfajta rezgős férfiaknak való kütyüvel próbálkoztam), de az istenért nem lett meg a csodapont. A végén már egy kicsit ő maga is keresgélte a játékkal, de valahogy nem boldogultunk.

Tuti én vagyok ilyen baromi béna, de adjatok már légyszi tippeket.

Köszike!

2020. márc. 5. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Elmentek egy privát urológushoz, elmondjátok, hogy mi a probléma, aztán az ő jelenlétében/ segítségével közösen három másodperc múlva meglesz, plusz szűrővizsgálatnak sem mellékes 😣
2020. márc. 5. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
A Google keresőbe beírod,és rákattintasz egy képre!
2020. márc. 5. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Google a barátom, tudom, de ha nem tudom mit kell érezzek az ujjammal, ő meg nem érzi amit gondolunk hogy érezni kell?

Szóval értitek XD

2020. márc. 5. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Utána olvasni esetleg,hogy milyen a tapintása,formája,elhelyezkedése. stb?
2020. márc. 5. 14:32
 5/9 anonim válasza:
49%

Itt valahol egy régi kérdésnél valaki leírta részletesen.

Keress vissza

2020. márc. 5. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázzatok.Ez nem lóverseny.Idö jell hozzá,míg jó lesz.Lehet hetekbe tellik.

Gyakran meg sajátmagának sem tud élvezetet okozni néhány probálkozás után sem.Csak kitartóan,es szuper lesz.

50F

2020. márc. 5. 18:31
 7/9 Lacc80 ***** válasza:
100%
Ha párod hátán fekszik, tenyered felfele. Benyúlsz mélyen és has felőli oldalon kell lennie. Idő után ki lehet tapinrani. Akárhogy írják le ki kell tapasztalni.
2020. márc. 5. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 7 es írta,csak a párod huzza a combjait mellközelve .Akkor a prosztata aránylag könnyen elélhető lesz.

Kb zöld dió nagyságú kemény mirigy .

Vagy térdeljen ,és hajoljon erőre .

2020. márc. 5. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha az a mirigy kemény, akkor késlekedés nélkül forduljon urológushoz!! Az egészséges prosztata lágy tapintású.
2020. márc. 6. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!