Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jelezzem neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem neki, hogy vonzónak találom?

Figyelt kérdés

Van az utcánkban egy idősebb nő, bőven 60-70 körül lehet. Egyszer, nagyjából 2-3 éve beszélgettem vele, ismerte az egyik megboldogult családtagom, kérdezte h hogy vagyok meghasonlók.

Azt tudom, h egyedül él egy panellakásban, néha kimegy elé a virágágyást meg a járdát tisztítani.

Egész jól tartja magát, valamiért szexuálisan vonzó a számomra. (Lehet jönni a gerontofil dumával, de nem vagyok az)

A beszélőkém elég jó, azzal nem lesz baj h szóbaelegyedjek vele. De hogy veszem majd rá, h beengedjen a lakásába, s hogy több is legyen? Nem akarok faragatlan tapló lenni, de elég rámenős akarok lenni hogy érzékelje többet akarok és nem csak játszok vele.

22/f

2020. jan. 15. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nyulj alá miközben gyomlál

A reakciója alapján okosabbak leszünk

2020. jan. 15. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mari néni, bejöhetek? Nézze csak, mit hoztam magának? Hoztam egy krémet a fájós térdére, vállára és derekára, hoztam egy másik krémet az aranyerére, egy harmadikat pedig a visszerekre. És van itt még vastag intim betét inkontinencia ellen, kúp és sikosító hüvelyszárazság és hüvelygomba ellen... Ha gondolja segítek kipróbálni őket!!😳😂😂
2020. jan. 15. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Mondd neki, hogy hallod a nyugdíjasok igen szegényesen élnek, szeretnél ezen változtatni, szívesen elvinnéd vacsorázni!
2020. jan. 15. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy hogy nem 2-3 évente beszélgetsz vele... kezd ezzel, beszélgess vele és ha odáig jut a társalgás hogy párkapcsolatok akkor szép lassan elkezded adagolni hogy mire vágysz. Arra azért ne számíts, hogy valami kamu ürüggyel bejutsz egy nő lakásába és ott majd rádveti magát - akár egyedül él, akár nem.
2020. jan. 15. 12:19
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Teljesen jogos. Nyilván nem véletlenül nem beszélgettem vele évek óta...
2020. jan. 15. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a beszélőkéd vlóban elég jó, csak elegyedj szóba vele. Mindig csak percekre, és mindig csak hétköznapi témákról, aztán a többi adja magát. Ennyi már elég ahhoz, hogy este, amikor lefekszik, és számba veszi az aznap történteket, eszébe jussál, és kicsit elábrándozzon rajtad. Ezek az ábrándos percek fogják közel hozni hozzád, nem az, ha most lerohanod.
2020. jan. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!