Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szopáskor szoktatok mélytorkozni? Ha igen akkor hogyan bírjátok ki hogy ne hányjatok?
Mélytorkozni azt tud akinek nincs öklendező reflexe..
Nekem nem megy De szopok úgy h a pasi ne igényelje a torkon dugást
Különben is veszélyes
Pasi vagyok és nem szeretem ha egy csaj mélytorkozik, nem
izgat!! Az viszont annál jobban izgat, ha a csaj érzékien szop le, viszonozni is szoktam a nyalást!!
Azért ne keverjük össze a szájba/torkon dugást a mélytorokkal. A kettő nem ugyan az, legalább is nálam nem! Szerintem a mélytorok kifejezetten arról szól, hogy a lány maga irányít milyen mélyen és hogyan megy le és nem arról, hogy én húzom rá a fejét és tolom le a torkán a farkam izomból. Az már egy külön kategória. Szerintem a nők nagyjából 80%-a simán megtudná tanulni a mélytorkot saját magától. Az egész csak türelem és gyakorlás kérdése.
Az a legfontosabb, hogy nem erőltetni hanem levezetni kell a péniszt a torkon ugyan is az áramvonalas és amint meg van a menete nagyon sok minden könnyedén le tud csúszni. Ha ez meg van akkor a másik fontos dolog ami először elkerülhetetlen de tanulható, hogy nem szabad megijedni vagy pánikba esni mikor a torokba kerül a pénisz. Az öklendezés is kontrollálható. És ezt mind csak gyakorolni kell. Az igaz sajnos, hogy nagyon sok férfi társamnak nincs annyi szexuális kultúrája, hogy ezt kivárja és segítse a nőt hanem egyből durr bele minél mélyebbre akarják nyomni aminek csak fuldoklás, hányás és egy iszonyatosan mérges barátnő lesz a vége aki soha az életben nem akar majd még egy péniszt látni a szája közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!