Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatom a páromtól, hogy orálisan kielégítsen (kinyaljon)?
Ez teljesen alap.
Én el sem tudnám képzelni, hogy ne nyaljam ki rendesen a nőt akivel épp vagyok!
Én pl imádom, kívánom a puncit minden alkalommal.
Nálam ez a szex része, és nem is értem azokat a férfiakat akiknek ezért könyörögni kell!
33/F
Nem várhatod el!
Nincs olyan, h elvárod vagy sem. Ha nem akar kinyalni akk nem fog, hiába hisztizel neki,
Nálunk a párom le is vágná a tökömet, ha nem tenném meg. De mivel mindketten imádjuk, így ez az opció nem játszik, :)
F66/N62
Az ismerkedés elején Ő jelezte, hogy nem szereti, akkor nem, ha már csinálta és még, ha nem is imádja, de megtette, akkor el.
Keress mást, ez nem lesz már az igazi.
Szerintem ezt a dolgot kettőtöknek kell megbeszélni. Amennyiben a párodat ez nem veszélyezi, biztos megteszi, de elvárni nem szabad. Lehet van valami rossz emléke erről, és nem szereti csinálni, akkor nem illdomos erre kényszeríteni.
Ahogy tőled sem szabad elvárni, hogy viszonozd ezt neki, ha berzenkedsz ettől a dologtól.
A szexben azt kell tenni, amit mindkét fél élvez, elvárások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!