Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a megoldás ilyen helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás ilyen helyzetben (kis pénisz)?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, akivel nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, fel sem tűnt hogy telik az idő és már az első találkozásunkkor is 5 órát beszéltünk. Nagyon hasonlóan gondolkodunk az élet fő kérdéseiben. Külsőleg is abszolút az esetem. A fellegekben jártam a boldogságtól, hogy végre megtaláltam a tökéletes társat. Azonban az első szexnél csalódás ért, mert a pénisze 13 cm és 3,5 cm vastag állva, ennél azért nagyobb mérethez vagyok szokva. Próbáltunk több pózt is, de nem tudtam tőle elmenni egyszer sem (mással ezzel nem volt probléma). Nagyon szeretem és szeretném megoldani, hogy mindkettőnk számára élvezetes legyen a szex, ehhez várok tippeket, tanácsokat.
2020. márc. 4. 20:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nyelvével el tudott juttatni a csúcsra, de a péniszével nem, nem érzem azt, hogy eléggé kitölt. Ha nem szeretném ennyire őt, akkor gondolkodás nélkül véget vetnék a kapcsolatunknak, így viszont a helyzet megoldására törekszem.
2020. márc. 5. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

nekem van egy ötletem.

egy haverjával hármasozzatok, és akkor a kettőt már csak érzed. lehetőleg egy nagyfarkú haverját válaszd, amelyik tetszik. sztem ez így működhet, csak persze neki is jöjjön be azért.

2020. márc. 5. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!