Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetséges pózol vannak még? Szerintetek mi lenne megfelelő?
Sziasztok! Felvázolnám a helyzetet: a barátommal 8 hónapja vagyunk együtt 4 hónapja van szex. Viszont én jelenleg sem élvezem igazán. Az a helyzet hogy az orális szex közben nem igazán tudom magam elengedni mert eddig minden srác akivel voltam (2 :D) nagyon rosszul csinálták és eléggé fájt. Valahogy sosem tudom élvezni és mivel félek, mielőtt elkezdeném nagyon élvezni megkérem hogy hagyja abba! Szóval a kérdés 1) Szerintetek ezzel mit tehetnék?
Előjáték alatt felizgulok, de sosincs orgazmusom. Eddig az alap ami úgy egészen kellemes/ élvezetes volt az a misszionárius. De a barátom azt annyira nem élvezi ezért szeretnénk a repertoárt bővíteni. Eddig amit próbáltunk és nem élveztem az a:
-kutya ( négykézláb)
- kutya ( alkalon támaszkodva)
- kutya (tudjátok ilyen ass up face down)
- Lovagló( egyenes háttal, és több féle dőlésszögben)
- lovagló háttal a páromnak
- és hason fekve úgy hogy valamelyik lábamat felhúzom
- hason fekve ilyen “béka” pózban.
- és amit még élveztem is, de macerás az az hogy ebben a “béka” pózban picit alányúl a csípőmnek, csak az neki picit bonyolult, de én élveztem.
Amire még gondoltunk hogy missziben az egyik lábamat fel emelem és a vállára,nyakába teszem. Szóval kérdés2) Milyen pózt ajánlatok még, ami kifejezetten aktus, és szerintetek kivitelezhető? Kérdés 3) Ha számomra kellemetlen az aktus akkor az miért van, hogy lehet rajta segíteni?
#1 az pontosan milyen?
Ja tényleg, kérlek ha írtok egyet elmagyaráznátok hogy az hogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!