Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Száz férfiból nagyjából mennyi várja el a szopást egy hosszú távú kapcsolatban? És az anált?
Hát voltam már pár nővel az életemben, de idáig egyik sem mondta azt hogy orális szexet elutasítaná, egy jó franciázásnál kevés jobb dolog van az életben, kölcsönös adok-kapok.
Van olyan nő aki belemegy anális szexbe a szerelme kedvéért, de nagyon kevesen élvezik. Nekem egyszer volt olyan alkalmi partnerem aki saját magától egyszer csak rám ült, és olyat élvezett úgy is masztizással kiegészítve hogy csak néztem, ő tényleg élvezte az anális szexet is. Szerintem ennek aránya jó ha 10% megüti, az hogy mennyi nő vállalja be a párja miatt néhanapján az már más kérdés.
Szóval orál 90-100% anál 10-15% mondanám.
Ha nem is elvárja, bár az esetek zömében ez konkrét elvárás, olyan 96% igényli a szopást és hosszútávon igen is feszültséget fog kelteni a hiánya.
Az anált meg szerintem a 20%-a. Anál nélkül sokan megvannak, egész szépen vannak azok is, akik nem is vágynak rá egyáltalán. De nagy igénye rá meg jóval kevesebbnek van.
Készült a témában statisztika, mármint a szexuális szokásokról, illetve vágyakról.
Egyébként "grat" ama felfogáshoz hogy a szexben te elvársz és ha nem kapod meg akkor az szakítóok. Öröm és boldogság lehet a párod élete (amíg meg nem ismeri eme oldalad).
A kérdésedre válaszolva, a férfiak 95-99%-a szereti az orált, 40-70%-a kíváncsi az análra (korcsoportonként szóródik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!