Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irodista csajok es holgyek, ti jobban szerettek harisnyaban szexelni, mint mas nok?
Figyelt kérdés
Mert munkaba amugy is hordjatok.2020. márc. 4. 13:01
1/11 anonim válasza:
Nem dolgozok irodában, de harisnya van rajtam munka közben mindig.
Nem szexelek harisnyában, semmi össze függest nem látok a kettő között. A harisnyát nem azért hordom mert annyira szeretem.
3/11 anonim válasza:
nekem pont ellenkező a tapasztalatom.
lábimádó srác lévén minden eddigi barátnőmnél voltak próbálkozásaim ezzel.
aki irodista csaj volt, pont kevésbé szerette, tehát, ő örült hogy végre nem kell harisnyában lennie, ledobta és a nap további részében úgy volt.
aki viszont alapjába véve nem hordott harisnyát, sokkal hamarabb rá tudtam venni harisnyás együttlétekre.
F
4/11 A kérdező kommentje:
ez érdekes összefüggés utolsó, köszi.
2020. márc. 4. 13:12
5/11 anonim válasza:
Én combfixben vagyok irodában, szerintem szexi, és része az elegáns öltözködésnek. Ha szex van az irodában, akkor meg a pasit is izgatja. 😉
6/11 anonim válasza:
Én is szeretem a combfixet, van hogy bugyit sem veszek hozzá!
7/11 anonim válasza:
Ha az irodában van szex, akkor nem veszem le. Szexelni nem csak harisnyában szeretek. Ha szopok, akkor mindegy hogy van rajtam, vagy nincs.
9/11 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés, a legtöbben azért hordják, mert ez van előírva. De nem zárom ki, hogy vannak olyan irodista csajok, akik imádják, szeretik szex közben magukon.
10/11 anonim válasza:
Nem mondanám, szex miatt pasim kedvéért marad rajtam combfix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!