Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jussak női test közelébe?
Nagyon-nagyon vágyom egy lány finom testére, eddig csak párszor jött össze, pedig már lassan 25 leszek. Nagyon hiány érzetem van. De nincs sikerem a lányoknál, így nem jutok hozzájuk. Prostik nem vonzanak, mert őket nem lehet nyalni.
Leginkább kapcsolat érdekel, de akár másba is benne lennék ha lenne rá lehetőségem.
Már kezd "kapuzárási" pánikom lenni, hogy sosem lesz barátnőm, mert mindenkinek barátja, férje lesz.
figyelj előnyei is vannak hogy nincs barátnőd
nézd az előnyeit:
- lelkiismeret furdalás nélkül bámulhatsz meg más nőket az utcán
- több pénzed marad
- nem kell megfelelned senkinek
- csinálhatod a hobbid, anélkül hogy bárki beléd kötne
- fesztiválon annyit ihatsz, amennyit csak akarsz
én például 30 vagyok és még "gyerek", nincs én nem is kell barátnő mert pont ugy érzem hogy nekem teher lenne.
ha megérek rá, akkor majd lesz :D
meg kell őket szólítani,akár élőben akár valamelyik közösségi média felületen. veszteni valód igazából nincs,szóval ebből kiindulva kellene tenni pár lépést.
élőben persze nehezebb,de direktebb lehetsz ami előny. el kell hitetned a lánnyal hogy magabiztos vagy,és jó választásnak lehetsz kezdetben arra hogy egy italt elfogadjon tőled. a lényeg hogy ne add fel a próbálkozást
Hát úgy nem fogsz, hogy picsogsz, önsajnáltatod magad mint egy 8 éves kisgyerek. Szedd össze a tökeid és próbálkozz-próbálkozz, leginkább kommunikációval, társalgással, udvarlással. Tanács: meghódítani akard a nőt, megnyerni a szimpátiáját ne a bugyiját egyből leszedi róla.
(megjegyz.: nyalhatod a prostit, ha már fizettél érte - persze kérd meg hogy ne fürgyön' le :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!